Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
A ja wczoraj wróciłam z Dmosina z działeczki, ale dziś znów sobie wyjeżdżam.. najpierw na imieniny dziadka pod Poddębice a potem znó do Dmosina mmmniaam ! kocham to miejsce Buraki forever :*
Dzisiaj stał się cud Wypuściłam królika i wyszłam na dwór. Przychodzę po 5 godzinkach, a moje łóżko czyściutkie, nie ma na nim ani czarnej sierści, ani rzadnych bobków... A mój króliczek leży na krześle zadowolony z siebie
Ja szalałam wczoraj... ale tak poszalałam że jak dzisiaj wstałam to nie mogłam się ruszyć.. no bo 4h szaleńczego tańca bez chwili odpoczynku to jak dla mnie leciutka przesada... ale i tak było wystrzałowo odjazdowo
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
pamietam że kiedyś jak byłem na jakiejś 18nastce to mnie dziewczęta ściągały z parkietu, tak się ze mnie pot lał:P jakieś 6 godzin tańca bez przerwy - rano nie mogełm wstać z zakwasów:D
Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!
Jagaki pisze:pamietam że kiedyś jak byłem na jakiejś 18nastce to mnie dziewczęta ściągały z parkietu, tak się ze mnie pot lał :Razz:
haha ..
Jagaki pisze:jakieś 6 godzin tańca bez przerwy - rano nie mogełm wstać z zakwasówVery Happy
LOL no właśnie wtedy się tego nie czuje.. haha..
SkaTe_GirL pisze:moje biedne nozki ... ; -D
dyskoteki są wciągające.. po co mi poranne joggingi, siłownie jakieś bezsensowne diety, skoro moge isc w piatkowy albo sobotni wieczór spalić mase kalorii wyrobić sobie miesnie i sie jeszcze przy tym odjazzzdowo bawić
yeah..znalazłam nową forme rozrywki
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
v_a_n_e_s_s_a pisze: po co mi poranne joggingi, siłownie jakieś bezsensowne diety, skoro moge isc w piatkowy albo sobotni wieczór spalić mase kalorii wyrobić sobie miesnie i sie jeszcze przy tym odjazzzdowo bawić