Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
To jest takie dziwne... Jestem sama ale nie dlatego że nie chce i nie dlatego że osoby którymi Ja się interesuje nie odwzajemniają tego samego... Poprostu chce być z osobą któa też chce ze mną być lecz dzielą nas setki kilometrów i wolimi się w coś takiego nie pakować bo każdy wie jakie są tego skutki....
Ja jestem sama hmm bo tak wyszło, widocznie tak być musiało... nie chcę być z nikim na siłę. Jeśli spotkam kogoś z kim znów będę chciała być to.. wtedy będziemy myśleć... chociaż szczerze mówiąc na razie chcę odpocząć, po ostatnim boję się...
A ja mam chłopaczka i jestem z Nim bardzo szczęśliwa chyba po raz pierwszy w życiu! Na chwilę obecną nie jestem w stanie wyobrazić sobie naszego rozstania... mam nadzieję, że nigdy do tego nie dojdzie! Jeszcze do niedawna myślałam, że uczucie miłości jest mi obce... jakie to szczęście, że się myliłam
Jedną z odpowiedzi na pytanie ankiety "Dlaczego jesteś sam/sama?" jest "mam chłopaka/dziewczynę "... więc nie wiem o co Ci chodzi Stefan?? A mój wpis miał być tylko komentarzem do udzielonej przeze mnie odpowiedzi
heheh, czepasz się szczegółów Dziś jest mój debiut, a Virgin i tak zrozumie moje intencje (a przynajmniej tak mi się wydaje bo to moja znajoma) Pozdrawiam Cię Stefan i przesyłam buziaki
Hejka Virgin (albo jak wolisz Olga ) U mnie spoko ale jak coś to lepiej na gg mnie łap a nie tak na forum... hehehe bo znów mnie jakiś Stefan zaatakuje, że nie na temat gadam