Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
=MiLi= pisze:tylko ze mnie jeszcze miesiac wakacji zostal
Oh, MiLi MiLi MiLi... jakbys nie wiedziala (a ja wiem, ze Ty wiesz tylko teraz trafilo Ci sie "zacmienie" nbo jestes pewnie zmeczona ; ) , ze Ci co maja mature w tym roku nadwyrezaja gardelko dwa tygodnie przed rozpoczeciem roku szkolnego, a Ci co jeszcze maja miesiac laby... juz miesiac przez zeby towarzyszyc mlodszych kolegom i kolezankom ; -]]]]]]] Nie beda przeciez tacy samolubni ; -]
v_a_n_e_s_s_a na bol glowy najlepiej jest sie polozyc spac ; -]
=MiLi= pisze:tylko ze mnie jeszcze miesiac wakacji zostal
Oh, MiLi MiLi MiLi... jakbys nie wiedziala (a ja wiem, ze Ty wiesz tylko teraz trafilo Ci sie "zacmienie" nbo jestes pewnie zmeczona ; ) , ze Ci co maja mature w tym roku nadwyrezaja gardelko dwa tygodnie przed rozpoczeciem roku szkolnego, a Ci co jeszcze maja miesiac laby... juz miesiac przez zeby towarzyszyc mlodszych kolegom i kolezankom ; -]]]]]]] Nie beda przeciez tacy samolubni ; -]
Aaa widzisz jaka z Ciebie dobra dziewczyna! przypomniałaś mi o tak ważnej kwestii... no ja nie wiem dlaczego mi to z głowy wyleciało.. przez tą gorączkę pewnie ;P zachowałam się jak gówniara.. za karę będę spała w nogach ;P
Phantom pisze:...spać albo się z kimś przespać, też działa :]
Phantom pisze:...spać albo się z kimś przespać, też działa :]
cóż za fachowe rady.. wielkie dzięki!
ja chyba jednak skorzystam z rad Goździkowej
a dzisiaj nie boli mnie już głowa, ale za to w nocy pogryzły mnie komary i teraz wyglądam jak 100 bąblów zlepionych w jedną całość i wszystko mnie swędzi..
ma ktoś jakąś rade na to? oprócz tego ze mam sie podrapać
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."