Podsumowując ... Nie mieszajmy jej z błotem, bo ona nikomu z Nas niczego złego nie zrobiła ... Wręcz przeciwnie czasem potrzeba osoby właśnie takiej jak Mandaryna
"MARGARYNA"
-
GoSiAcZeK
- Szalony pismak
Re: "MARGARYNA"
Większość z Nas chyba oglądała występ Mandraryny w Sopocie ... No cóż według mnie za bardzo śpiewać to ona nie potrafi, ale nie było to też wycie jak w pierwszym linku ... No sorry, ale chyba troszkę wszyscy przesadziliśmy ... Pamiętacie historię z Enrique Iglesiasem?? Też krążył taki link i co się później okazało?? Że to wcale nie on ... Więc zastanówmy się ... Faktem jest że Mandaryna nie potrafi śpiewać, ale nagrodę publiczności w Sopocie dostała (miała drugie miejsce), a o drugie przyznajcie kto z Nas nie zna piosenek takich jak "Here I Go Again" czy "Ev'ry night" ... Sama mogę się przyznać, że parę razy dobrze się przy tym bawiłam
Podsumowując ... Nie mieszajmy jej z błotem, bo ona nikomu z Nas niczego złego nie zrobiła ... Wręcz przeciwnie czasem potrzeba osoby właśnie takiej jak Mandaryna
Jej piosenki są głównie po to by dobrze się przy nich bawić
Co myślicie??
13.02.2005 r.
A. ;**
A. ;**
-
stefan
- pogromca twarożków
nie przesadziliśmy. jeśli kupujesz w sklepie CD to nie po to, żeby się potem dowiedzieć, że tak naprawdę nie zapłaciłaś za głos ulubionej artystki tylko za komputerową obróbkę. sztukę ocenia się subiektywnie i nie powinna ona być "podrasowana", jeśli odbiorca o tym nie wie.GoSiAcZeK pisze:chyba troszkę wszyscy przesadziliśmy ... Pamiętacie historię z Enrique Iglesiasem?? Też krążył taki link i co się później okazało?? Że to wcale nie on ...
po drugie, w kwestii Enriquela - nie wiem czy pamiętasz ale ja pamiętam wycinek z "Łapu-Capu", w którym tvp1 transmitowała konsert Rysia. odszedł od mikrofonu żeby potańczyć, ale... w tym momencie wszedł refren i "artysta" śpiewał pomimo tego, że 'majk' stał metr od niego :]
bycie osobą publiczną wiąże się z byciem na świeczniku i na celowniku. coś kosztem czegoś.
jak ktoś daje taką plamę, musi spodziewać się zmieszania z błotem. mój tata w swojej pracy nie potrzebuje dublera czy pomocy. za to właśnie dostaje pieniądze - za umiejęntności. Margaryna ich nie posiada, a mimo tego ludzie nazywają ją "artystką". sorry, co to za artystka co nie umie komponować ani śpiewać? za co dostaje pieniądze?
chcesz zarabiać? pokaż, że potrafisz.
-
=MiLi=
- Wspaniała
Sopot.. Mandaryna właśnie zakończyła śpiewanie..
publika szaleje: -jeszcze raz, jeszcze raz ,jeszcze raz! ...no dobra to zaśpiewała Skończyła a publika...jeszcze raz ..No i tak trzeci , czwarty piąty ...dziewiąty raz...W końcu już zrezygnowana do publiczności.- kochani ale ja już nie mam siły śpiewać... A publiczność...k**** śpiewaj aż się nauczysz.
publika szaleje: -jeszcze raz, jeszcze raz ,jeszcze raz! ...no dobra to zaśpiewała Skończyła a publika...jeszcze raz ..No i tak trzeci , czwarty piąty ...dziewiąty raz...W końcu już zrezygnowana do publiczności.- kochani ale ja już nie mam siły śpiewać... A publiczność...k**** śpiewaj aż się nauczysz.
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*