Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Nie upierdol*lo mi raczek, tylko mialem taki obiad ze sam go nie moglem zrobic! A dla Twojej informacji Skate potrafie zrobic taki obiad ze by Ci szczena opadla Ze tak bezczelnie wyciagne temat z przed paru dni!!!
Niech kierunku nie wyznacza Ci horyzont, bo tak naprawdę
iść dokądkolwiek, to iść do nikąd
Bioparox? Czy to takie gorzkie świństwo co się gardła psika?
dokładnie to ;}
ja już nie czuje..
ale ogólnie to się ma wrażenie jakby się dezodorant wpsikiwało.. ;P
pamiętam jak czasami ja i bioparox robiliśmy kawały mojemu chłopakowi..
on go nienawidzi.. [bioparox-u]
lol
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
Oj ja też nie lubię biparoxu fuj ale nic nie przebije tabletek ichtiolowych <żyg> po połknięciu jeszcze skrętów z obrzydzenia dostaję smakują i pachną jak chińskie tampki zmieszane z zapachem sklepu motoryzacyjnego w najgorszym wydaniu
Phantom Ty to sie uczyc powinienes a nie sie nudzic ;P
a tak wogóle to jak po wyborach?
zadowoleni? ktoś nie podszedł do głosowania?
ja osobiście wolałabym żeby Platforma zwyciężyła, ale nie jest źle.. dobrze że PiS a nie lewica ;P
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
Na pewnej imprezce mój kolega (ostro zważony) pomylił bioparox z odświerzaczem powietrza (nie wiem jakim cudem).
Jak wszedłem do pokoju to aż mnie w pół zgięło.