Wróżka

Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Linka
Prawie autorytet

Re: Wróżka

Post autor: Linka »

Ja gdybym miała pewność ze wrozka powie mi zupelna prawde, czyli to co sie wydarzy w pozniejszym czasie to bym poszla bo jestem ciekawa :) Ale to oczywiscie niemozliwe wiec nie bede korzystac z porad zadnych pseudowrozek :nom:

Co do cyganek to moja siostre kiedys zaczepila jedna i na sile zaczela jej gadac jakies pierdoly, a jak moja sister chciala ja pogonic to tamta zaczela wyzywac ze przeklnie ja i wypadna jej wszsytkie włosy (a ma dłuugie az do tyłka) i ta sie wystraszyla i dala jej 3 zł :lol: na odczepne. W sumei to głupota bo wiadomo ze i tak by sobie tylko pogadala, ja na pewno nie dalabym takiej kasy.
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Yatamanka
Młody rozbrykany

Post autor: Yatamanka »

nie chciałąbym iśc do wrózki... nie chcę wiedziec co będzie dalej :) nawet jeśli nie miałoby się to spełnić. życie to taka księga pełna niespodzianek, czasem miłych, czasem wręcz przeciwnie, ale widocznie tak ma być :) po co mam wiedzieć co się stanie i żyć przyszłością?? wolę dniem dzisiejszym, a o przyszłości jedynie marzyć ;)
Nie nalezy mylic prawdy z opinia wiekszosci...
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

Ja do marzycieli nie naleze :P A przyszlosc moglaby byc ciekawa gdybym sie teraz o niej dowiedziala... ;)
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Blood On The Ground
mroczny karol

Post autor: Blood On The Ground »

Moja przygoda z wróżką? :twisted: :mrgreen: szłam sobie po.. :x mego Męża na dworzec i wyżej wymieniona sama mnie zaczepiła. Delikatnie odmówiłam :wink: Jakoś w tamtej chwili nie obchodzia mnie przyszłość :x :wink: :roll:
Żyć to znaczy rodzić się powoli
ODPOWIEDZ