Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
ehhh ale powod do radosci.... w poznaniu telefonicznie mozesz wszdzie zalatwic bilet.... czlowieku.. to nie wiocha ja mowilem o internecie.. mozna ale trzeba miec dowodzik itp... czlowieeeeeeeeekuuuuu..... ...
Silver to gówno, a nie kino... co z tego, że jest tam chyba z 10 sal jak dzwięk i obraz mają do dup*
Nalpszym kinem bez watpienia jest "Bałtyk" ... tylko szkoda, że go filcharmonia teraz zakrywa... nawiększy ekran, a co za dzwięk i obraz... normalnie cud miód i orzeszki
...lol wy to macie kina doslownie gites heheh my to mamy jedno kinepolis i multikino lecz kinepolis korde bije wszystkie o glowe ponad 20 sal duzych i zajebisty dzwiek i grafa :DD i wygodne siedzonka
Macie problemy... ja mam jedno kino (drugie nawet na te nazwe nie zasluguje), w ktorym filmy pojawiaja sie juz po dwoch miesiacach od krajowej premiery, dzwiek mozna bez problemu zagluszyc glupim workiem od popcornu a niektore filmy nie dochodza nigdy. Pomijam fakt ze jest tylko jedna sala bo to chyba oczywiste. A ceny takie jak wszedzie...
Jesli boisz sie ze do niczego w zyciu nie dojdziesz zawsze mozesz zrobic z siebie idiote.
-> Bałtyk - najlepsze kino z największym ekranem i najlepszym dzwiękiem wPolsce
-> Polonia (3 sale)
-> Capitol
-> Adria
-> Silverscreen (10 sal)
-> i duuuużo mniejszych kin drugiego i trzeciego rzędu...
o w morde... w gazecie lokalnej przypadkowo wyczytałem atykuł zatytułowany "multikino w mieście?!", już nawet sam przezydent się zgodził pożyjemy zobaczymy...
Oł maj god :] ... ja mam kino "Łydynia" od nasfy rzeczki przecinającej nasze miasto. Mamy jedną sale kinową, która służy również jak scena do koncertów ... przedstawien teatralnych itp. itd. .. odjazd :], a kiedy przychodzą filmy to jush nie będe mówił..ale ostatnio widziałem plakat 8 mili o___O .. wow ... jazda ;P a dźwięk ? .. nad wejściem pishe Dolby .. to chyba dobrze
goli pisze:o w morde... w gazecie lokalnej przypadkowo wyczytałem atykuł zatytułowany "multikino w mieście?!", już nawet sam przezydent się zgodził pożyjemy zobaczymy...
hmmm... jakoś nie wyobrażam sobie multikina w Tomaszowie...
bez obrazy, ale to za mała miecina jak dla mnie na takie coś
>
>
>
>
>THE BEST KINA MA TRÓJMIASTO JEST ICH OD ******* NP: MULTIKINO{3X}, SILVER SCREEN, KREWETKA, KINOPLEX. WSZYSTKIE Z NICH MAJĄ SKLEPY ITP.{OPRÓCZ MULTIKINA} NO I KONOPLEX JEST W CENTRUM HANDLOWYM !!!!! NO A KREWETKA MA THX W SALACH, A RESZTA KIN TO DNO NP TAK BAJKA CZY ZNICZ ŚMIECH PO PROSTU.
>
>
>
>