jest dziwnie ... a chce zeby bylo normalnie ;)

Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
ODPOWIEDZ
carramba
Młody aktywny

jest dziwnie ... a chce zeby bylo normalnie ;)

Post autor: carramba »

witam wszystkich stalych i nowych strefowiczow dawno mnie nie bylo na strefie - ojj bardzo dawno ;)
ale nie chcialam teraz o tym pisac .. ;)
hmm... jak tu zaczac - napisze wprost chodzi o faceta- bedacego dla mnie idealem jednak chyba nieosiagalnym:(
jest pewien osobnik plci przeciwnej ;) ktorego poznalam w zeszlym roku przez znajomych - na poczatku duzo ze soba sms'owalismy- i wg mnie nadawalismy na tych samych falach.. spotkalismy sie dopiero po jakims czasie od poznania- bo jakos wczesniej zawsze cos wypadalo i nigdy nie bylo czasu .. :(po spotkaniu zostalismy na etapie sms'ow :(jak myslicie czy wiek ma znaczenie - on jest o kilka lat starszy- ciekawa jestem czy patrzy na mnie przez pryzmat mlodszej koolezanki :/ i nic wiecej ...
niedawno znowu sie spotkalismy przez przypadek - kontakt odswiezyl sie na nowo - jestem wsciekla bo znowu robie sobie nadzieje - wjego towarzystwie czuje sie wspaniale - dogadujemy sie rewelacyjnie tylko nie wiem co on o mnie sadzi- to jest takie beznadziejne :( czasem mam wrazenie ze mu sie narzucam- CHLOPAKI czymwedlug was jest narzucanie?jak dziewczyna musi postepowac zebyscie tak pomysleli ? chcialabym sie dowiedziec czy jest szansa na cos wiecej ale z drugiej strony jak nie ma to nie chce stracic tej znajjomosci :( to jest takie dziwne bo nie potrafie poprawnie odczytac jego intencji- czasami mam wrazenie ze to moze byc cos z tego < sadzac po jego zachowaniu> a czasami wrecz mnie unika :( moze rzeczywiscie jestem niedojrzala a starsi faceci poprostutak sie zachowuja do kazdej nawet baarrdzo dalekiej kolezanki :(...
Byczek
Szalony pismak

Re: jest dziwnie ... a chce zeby bylo normalnie ;)

Post autor: Byczek »

Nie wiem co mam najpierw napisac :zdziwko: Moze od tego narzucania sie zaczne! U mnie to jest tak ze jak jakas dziewczyna kręci sie wokol mnie, a ona mi sie nie podoba, czyli mówiąc po ludzku, ona chce a ja nie :P to staram sie jakos delikatnie zamknac sprawe! Ale bywa tak ze dziewczyna jest zbyt nachalna i ciągle się kituje tak gdzie ja jestem i do niej nie dociera ze nie jestem zainteresowany! Ale namotałem :nom: Powiedz mi jedno, ile ten chlopaczyna ma lat?
Niech kierunku nie wyznacza Ci horyzont, bo tak naprawdę
iść dokądkolwiek, to iść do nikąd
carramba
Młody aktywny

ten chlopczyna ma 20lat :P w sumie to baardzo mala roznica` wieku miedzy nami ale zawsze - az 2lata :P:P
i nie wiem jak go traktowac < chyba tylko jako kolege :( > bo dzisiaj np spedzilismy razem bardzo mile popoludnie- szalejac po wymarlym miescie- bylo cudownie
*MysterY*
Tuningowiec

Post autor: *MysterY* »

witam ponownie.
Jak stary kumpel poradze Ci spróbój może on po prostu jest nieśmiały do tych spraw ale w sumie nie jest taki stary nie przesadzaj! :P

V.Pozdr. :mrgreen:
Ford Mondeo mk1 Ghia RS1800 115KM
carramba
Młody aktywny

hehe z ta staroscia przesadzilam - taki maly chwyt :P:P
moze jest niesmialy a moze nie - ale jak mam do tego podejsc - cholera nie chce wszystkiego schrzanic :( < przepraszam troche mnie ponioslo > a powazne rozmowy nie sa moja mocna strona- tez jestem trohe niesmiala :P:P
ale juz tak sie nosze z zamiarem podjecia tego tematu - tylko nie wiem jak zaczac ;( buu....
*MysterY*
Tuningowiec

Post autor: *MysterY* »

nie wiem ostatnio to wogóle w tych rzeczach cienki jestem :mrgreen:
Ford Mondeo mk1 Ghia RS1800 115KM
Wang
Capo di Tutti Capi

Post autor: Wang »

Jeśli chce się z Tobą spotykać... to nie jesteś mu obojętna. I któreś z Was musi robić te pierwsze kroki. Jeśli on nie daje rady, pomóż mu, albo go wyręcz.
Tak czy inaczej poważna rozmowa jest najlepsza - warto wiedzieć na czym się stoi. Jeśli bardzo boisz się lub nie lubisz takich poważnych pogadanek, spróbuj zamienić to w żart...
Kiedyś sam byłem nieźle nabierany przez dziewczyne... tzn. sprawdzała mnie, a najlepszy numer zrobiła z ziemniakiem:
Kręciliśmy się po wrocławskim rynku, rozmawiając, śmiejąc się itd. Aż wkońcu wyznała mi, że znalazła swojego wymarzonego faceta. W pierwszej chwili do głowy mi przyszło, że to MOŻE chodzi o mnie, ale gdy zaczęła mówić dalej, opisywać go bardzo ogólnie... wiedziałem, że ten opis odbiega całkowicie ode mnie i z minuty na minute traciłem chęć do jakiejkolwiek rozmowy i uśmiechu. ... Następnie wyciągnęła z torebki małego ziemniaka, uśmiechnęła się (a wręcz zaczęła się śmiać) i powiedziała, że to jest jej ukochany... i w tym momencie ja też zacząłem dosłownie płakać ze śmiechu, ale ona zdążyła zauważyć, że byłem już strasznie zazdrosny o... ziemniaka ;-)

Można łapać się różnych sposobów... każdy jest dobry, ale gdy jest dopracowany ;-)

Trzymaj się i powodzenia.
Veni Vidi Vici
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Post autor: SkaTe_GirL »

nieosiagalnoSc ... ; -] heheh ; -]
o tragedia...
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!
;)
Blood On The Ground
mroczny karol

Post autor: Blood On The Ground »

Jest tylko garstka rzeczy nieosiągalnych. Wystarczy się postarać i pstryk! (; Chociaż do miłości się nie zmusi :zdziwko:
Żyć to znaczy rodzić się powoli
Megan7
Człowiek czynu

Post autor: Megan7 »

pamietaj jedno-nic na sile! bo to zniecheca strasznie. ale proboj i staraj sie :) trzymam kciuki!!!
HWDP-Hermiona Widziała Dupe Pottera :P
carramba
Młody aktywny

eh... dzieki :( ale coraz bardziej przestaje wierzyc w sukces calej tej sytuacji :(
obecnie czuje sie jak mala rybka poruszajaca sie na falach raz w gore raz w dol- raz jest przecudownie- milo i mam wrazenie ze idziemy w dobrym kierunku a raz spadam w dol z predkoscia swiatla:(- czuje ignorancje i chlod bijacy z jego strony - jakby nawet nie zauwazyl mojej obecnosci ;( buuuu. ..... to boli :(
Megan7
Człowiek czynu

nie mozesz sie poddawac! mozesz za to poprostu spytac co i jak:) pamietaj, ze trzeba wierzyc w to ze sie uda, a bedzie dobrze:)
Blood On The Ground
mroczny karol

Hm.. Hyyyym. No cóż. Jak sie uda to się uda, jak się nie uda to się nie uda. Nie chcę być niemiła, ale na jednym facecie świat się nie kończy (; "Tego kwiatu jest pół światu" :wink:
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Post autor: SkaTe_GirL »

Blood On The Ground pisze: na jednym facecie świat się nie kończy (; "Tego kwiatu jest pół światu" :wink:
Jednak gdy dziewczyna jest zakochana istnieje tylko jeden chlopak.
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!
;)
Blood On The Ground
mroczny karol

No w sumie.. Ale nie zawsze (;
carramba
Młody aktywny

Jednak gdy dziewczyna jest zakochana istnieje tylko jeden chlopak.

oj chyba jednak tak - :(
a nawet jak probuje sie o tym kims zapomniec to i tak to uczucie kiedys wraca przy pierwszym spotkaniu z ta osoba- nawet takim kompletnie przypadkowym ...
" Są ludzie i czasy, ktorych sie nie zapomina ... "
Megan7
Człowiek czynu

"jesli chcesz o czyms zapomniec,oznacza to ze nie mozesz przestac o tym myslec..."
Wizard23
Młody aktywny

hmm

Post autor: Wizard23 »

No i właśnie pod tym względem dziewczyny mają trudniej :). Chłopak no to może sobie wybierać dziewczyny, natomiast dziewczyny mogą zostać wybrane :). No bo przecież dziewczyna nie podejdzie do chłopaka np.na dyskotece z tekstem "jak sie bawisz" i nie zacznie rozmowy. A wracając do tematu radze Ci tak : niech jakaś wasza wspólna koleżanka szepnie mu coś że chyba wpadł Ci w oko i zapyta co on o tym sądzi(skoro oboje jesteście nieśmiali no to ktoś was musi "zeswatać"). Jeśli jest nieśmiały na pewno będzie mu łatwiej, a jeśli nie zainteresowany no to trudno-jego strata!! :wink:
shyduo
Człowiek czynu

Post autor: shyduo »

JAK TO DZIEWCZYNA NIE ZACZNIE?? NIE PODEJDZIE?? NIE WYCIĄGNIE RĘKI?? Hmmm, a myslałem, że u mnie tak właśnie bylo
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Re: hmm

Post autor: Paweł »

Wizard23 pisze:No bo przecież dziewczyna nie podejdzie do chłopaka np.na dyskotece z tekstem "jak sie bawisz" i nie zacznie rozmowy.
hehe... dobre dobre. Ale sie nie zgodze z kolegą :P
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
ODPOWIEDZ