Spędzamy w niej (albo powinniśmy spędzać) sporą cześć swojego życia. Jak w niej przetrwać i zostać sobą? Jak radzić sobie z codziennymi szkolnymi wymogami? Jak uniknąć najgorszych katuszy? Co interesującego dzieje się u Was w szkole, a z czym nie możecie wytrzymać?
Ja mam 15 i 16 grudnia- polski i angielski. Poniedzialek 19 mam wolny, bo moja psora od gegry stwierdzila, ze to bez sensu jest pisac teraz, jak nie mamy wszystkiego powtorzonego, wiec nie piszemy.
Hejka! No ja chodfze teraz do III klasy no i mam próbne maturki wtedy co anuśka. I powiem szczerze,że sie troche boje, no ale myśle,że jest dobre to,ze są te próbne, wtedy można się sprawdzić a potem wyciągnąc z tego wnioski,co się umie a z czym ma się jeszcze jakieś problemy. Życze wszystkim szczęscia. Pa
Ojacieee jak ja mam pisać maturę skoro nie powtórzyłam materiału? Będę podchodziła do próbnej na luzaka, bo i nie mam wyboru ale tak głupio jak się nie zda :]
My mamy:
15.12 j. polski
16.12 j. obcy
19.12 przedmiot obowiązkowy
U mnie jest tak samo...tylko, ze dyrektor sie zastanawia czy probnej z przedmiotu dodatkowego nie zrobic w styczniu...bo to zalezy czy przysla nam arkusze....ehhh no ale to tylko na szczescie probna...A to juz w przyszlym tygodniu...:/ ehhh ciekawie bedzie <lol>
(jak ktos u nas probnej nie zda, to dostaje normalnie ocene 1 jak za sprawdzian....)
"If you love something let it go,
If it comes back to you it's yours.
If it doesn't, it never was."
są duże szanse że będzie romantyzm..
a na angielskim najprawdopodobniej na podstawie będzie do napisania: letter of complain lub letter of application ; ]
aha! a jak dosadzą Dziadami to leże i kicham.
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
Zdamy albo nie...matura to nie koniec swiata...a tym bardziej probna :) jak sie nie uda, to trudno...przynajmniej bedziuemy wiedzieli do czego mamy sie bardziej przylozyc w maju... 3mam kciuki za tegorocznych maturzystow...wszystkich... ;)
"If you love something let it go,
If it comes back to you it's yours.
If it doesn't, it never was."