tylko że nasz zawsze była dwójka.. ja i mój chłopak

ja na miejscu Twojej Mamy dałabym Ci dożywotni szlaban po powroci [jeśli zrobiłeś to bez jej zgodymany pisze:sorry, że odświezam temat, ale dawno tu nie zaglądałem, może teraz zaczne coś skrobać
w tym roku na wakacje wybrałem się właśnie autostopemtrwało to 31dni, ile km przejechałem to nie wiem, ale odwiedziłem takie kraje jak niemcy, luxemburg, francja, hiszpania, portugalia, gibraltar, włochy, austria i czechy.
od północy hiszpanii jechałem non-stop wybrzeżem, az dotarlem do wloch :]
takie moje male wakacyjne osiagnieciejako 17-latka
czy jest tutaj ktoś o podobnych doświadczeniach?
Chłopak o złotym sercuOffik pisze: a teraz poruszam sie swoim autkiem i zabieram wszystkich po drodze którzy stojączasem nawet jak nie machają:P potrafie z przystanku autobusowego zabrac... po co ma ktos placic jak ja i tak jade i mam wolne miejsca
Offik pisze:ale wlasciwie to hyde park to mozna gadać o wszystkim
HydePark
Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Na drodze w kierunku wyjazdu z Łodzi na Stryków stoją dziewczyny.. tak jakbyś bardzo chciał ;POffik pisze:jak by jakas dziewczyna chciala czy jak to moge po umowieniu sie czasem pojawić się na drodze i przypadkiem podwiezc gdzies tam
chodzilam do pabianic ale sie przenioslam, bo to byla powalona szkola. teraz jest super:) jak jezdze z kolumny stopem, to zawsze z jakas kolezanka, bo teraz to nigdy nie wiadomo kto sie zatrzyma.. np taki OffikPaweł Florczak pisze:no w sumie tak, Łask jak nic ;p (kolejna znajoma okolica))
a po co Cie az tam wywiało?
nooo to jeszcze fajniej jak są dwie kolezankiMegan7 pisze: jak jezdze z kolumny stopem, to zawsze z jakas kolezanka, bo teraz to nigdy nie wiadomo kto sie zatrzyma.. np taki Offik![]()
![]()
![]()