Blood On The Ground pisze:Moonlight, happysad, amj,
Aaaa Moonlight miłość mojego życia już na zawsze.. happsad coraz bardziej zaczyna dorastać do tej rangi
Rany jak sie ciesze że w koncu Ktoś kto na nazwę Moonlight nie reaguje "moonlight....? moonlight shadow? taak znam to piosenka grove coverage" pochlastac sie
Blood On The Ground pisze:Moonlight, happysad, amj,
Aaaa Moonlight miłość mojego życia już na zawsze.. happsad coraz bardziej zaczyna dorastać do tej rangi
Rany jak sie ciesze że w koncu Ktoś kto na nazwę Moonlight nie reaguje "moonlight....? moonlight shadow? taak znam to piosenka grove coverage" pochlastac sie
ja znam ich od ponad roku. I zrobiłam wielką głupotę swojego życia, bo 2 tygodnie temu grali u nas i to za 15 zł a ja nie poszłam ech.. no bywa. Ake właśnie zasysa mi się najnowsza płyta tegoż zespołu
Blood On The Ground pisze:
ja znam ich od ponad roku. I zrobiłam wielką głupotę swojego życia, bo 2 tygodnie temu grali u nas i to za 15 zł a ja nie poszłam ech.. no bywa. Ake właśnie zasysa mi się najnowsza płyta tegoż zespołu
Respect =MiLi=
Ja Ich znam od.. hmm odkąd Michaś Podciechowski jest w grupie ;P wcześniej nie miałam dostępu do Ich muzyki, ale jak tylko usłyszałam to po prostu zakochałam się miłością do grobowej deski! Są przeeeecudowni! Jeszcze nie raz będzie okazja, żeby wybrac się na Ich występ nie martw się
Normalnie nawet nie wiesz jak się ciesze, że jest tu ktoś kto mnie rozumie
Blood On The Ground pisze: Jedno spostrzeżenie. Ich nowa płyta autentycznie mi się nie podoba
Dlaczego? ja jej niestety jeszcze nie mam.. ale już niedługo słyszałam, że jest inna od wcześniejszych.. tzn że Moonlight trochę odeszło od wczesniejszego grania.
=MiLi= pisze:Dlaczego? ja jej niestety jeszcze nie mam.. ale już niedługo słyszałam, że jest inna od wcześniejszych.. tzn że Moonlight trochę odeszło od wczesniejszego grania.
Tak weszli w zupełnie inny klimat. Niestety wyszło to na gorsze. Przynajmniej takie są moje spostrzeżenia