Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Święte słowa , ale trudno bedzie go znaleźć, bo jest na odwyku
A wiec tak:
-> Pan Redaktor może brać udział... niepodoba sie? To prosze spojrzeć tutaj
-> PLAGIATT - możesz brać udział, ale pożegnasz sie z modem ... niepodoba sie? To prosze spojrzeć tutaj
-> No i promować mi zdziwka ... niepodoba sie? To prosze spojrzeć tutaj
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
Jest dwie mozliwosci:
1.) Sam sie zarejestorwales i zapomniales etc (-;
2.) Ktos sie zarejestrowal na Twojego maila, ale to automatycznie znaczy, ze zna haslo do Twojej poczty, bo potrzebne jest potwierdzenie rejestracji, ktore wysylane jest na maila.
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
koqrs chyba zostanie odowlany poniewaz zglosila sie tylko 1 osoba , lub ona automatycznie wygra... trzeba pomowic z adminem..
nasteepny konqrs nastepny zawód na forumowiczach.......
wrzeszcza ze chca konkursy i masz... heh... pawel czy takim ludziom oplaca sie dawac czego chca?? chyba nie... to forum nie powinno robic konkursow.. moze jak juz sie rozwinie i przyjda bardziej ambitni 4umowicze, nie to co teraz...
ehmmm... dla sprostowania to macie czas do końca 14 lutego!
...poniewaz jak kady chyba wie, zazwyczaj walentynki nadchodza w ten dzień... i lepiej sie postarajcie, bo więcej konkursów na forum juz nigdy nie będzie... to jest Wasza ostatnia szansa o ile sie postaracie....
Powiedzcie, jak to jest... kiedy mamy konkurs na forum to sie praktycznie nikt nie zgłasza, a jak mamy konkurs na stronie to sie mnóstwo ludzi zgłasza... ehmm.... co za marnotractwo
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
Ja tam akurat w tym konkursie nie mam nic przeciwko. Jesli jedna osoba wyslala swoja prace to bardzo dobrze. Za to ze sie odwzyla nagroda powinna trafic do niej
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
...po 1 nie jestem redaktorem tyko porzadkowym na forum a pod opieka mam dzial download ... ....no moze i jestem... eh.... ale nie przegladam co pochwile stronki ja tyko wlanczam najczesciej forum
Nagroda powinna zostac wreczona temu jedynemu, ktory wykazal inicjatywe i wystartowal w konkursie !
To bylo by dla niego krzywdzace, gdyby nie zostal doceniony jego wysilek.
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
ta.. zeby nie pokrzywdzic go i innym pokazac ze stracili taka okazje WYGRAL FIGHTER
dziekujemy chociaz jednemu za uwage... GRATULACJE.. a co do nagrody to do Pawla.. ja mialem ogłosic...