Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
Podobno dla facetow dobre, tzn. latwiejsze, szybsze do zdjecia, sa staniki zapinane od przodu... ;) Albo zawiazywane na sznureczek...kiedy pociagniesz one odrazu sie rozwiazuja bez problemu...szybko, latwo i po klopocie...dla was facetow:) dla nas na sznureczek, bylyby niewygodne...
A push up'y sa w porzadku :) ladnie modeluja biust i w ogole wiecie....noo fajne sa :)
"If you love something let it go,
If it comes back to you it's yours.
If it doesn't, it never was."
Oh Wy faceci Tylko myslicie o tym zeby nam- kobietom sie sznureczki rozwiazywaly A my zrobimy na zlosc i bedziemy nosic staniczki normalnie zapinane, i pod bluzki i na plaze
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Megan7 pisze:moga:) za duze, za male i zbyt szerokie w obwodzie:P
Nie łap mnie za słowa proszę dało się chyba wyczuć o co chodzi. A chodziło o rodzaje. Logiczne jest, że każdy kupuje stanik odpowiednio dobrany, chyba, że tego nie potrafi
push-upy? Czemu nie? Powiększaja biust eh podobno, ale przeciez widać że to push up, zresztą on tylko modeluje biust Mi to obojetne na pewno nie mam problemu z odpinaniem z tyłu stanika
wiesz, wiekszosc dziewczyn wstydzi sie swego malego biustu....i dla tego sa staniki powiekszajace...ale ja takich nie nosze bo nie lubie swego ciala ktorego mam w nadmiarze...hehe