wf
-
Megan7
- Człowiek czynu
Re: wf
hehe o nie! uwazac to musza Ci, ktorzy by chcieli cos zrobim tym co przyjada do pabianic do mnie:PPaweł Florczak pisze:kurcze, no to trza bedzie uwazac jak sie do Pabianic pojedzie ;ppp
a co do siatkowki.. ostatnio jak gralam na sksie to zle skoczylam i teraz z gipsikiem siedze:(
HWDP-Hermiona Widziała Dupe Pottera 
-
*GiRl_88*
- Młody aktywny
To różnie bywa
Czasem baba nam daje taki wycisk, że mam ochotę ją zabić, ale ogólnie jest całkiem sympatycznie. Ostatnio baba ma manię na ping ponga, więc prawie cały czas w niego gramy...:]
"...Miłość jest radością świata, słońcem życia, wesołą melodią na pustyni..."
-
elka16
- Młody aktywny
ja mam wf z kolesiem na praktyce i jest makabra bo sie okazalo ze bylam kiedys z nim na dyskotece i on ten wypad dobrze pamieta...i pamieta, ze potem nie chcialam kontyzuowac znajomosci...i teraz wszyscy na wfie mają loozy a jak tyram jak wol + do tego moja figura = komedio dramat....nie musze mowic dla kogo komedi a dla kogo dramat...a najgorsze jest to ze nawet jak mam zwolnienie to i tak musze cwiczyc....
-
Ania056
- Młody aktywny
U nas jest lajtowo tzw ja mam lajtowo.A reszta niestety takiego komfortu nie ma. U nas dziewczyny mają wf z chłopakami ze swojej klasy.I jest 2 nauczycielów facet i facetka.No i facetka zawsze chce wszystkich wymeczyc a facet do mnie mówi odpocznij sobie czy cos takiego. A potem dodaje i tak jestes lepsza z wf od wiekszosci chłopaków.No i ja se robie co chce na wf.Tylko ze ten facet ostatnio kazał mi brac udział w zawodach w kosza z chłopakami.
-
Centi66691
- Człowiek czynu
Ja nie miałem juz wf oooo od 7 lat ;/
Boże a poćwiczył bym sobie takie biegi, granie w siatkówkę itp...Zawsze to lubiłem 
"Wielcy Tancerze nie są wielcy z powodu swojej techniki, lecz pasji"
-
Centi66691
- Człowiek czynu
zgadzam się !! Takie gry zespołowe bardzo dużo dają można się nauczyć współpracy ale nie wszyscy myślą tak jak ja 
"Wielcy Tancerze nie są wielcy z powodu swojej techniki, lecz pasji"