Ewela pisze: Poza tym dział news mógłby rozwijac problemy polityczne i gospodarcze, które nie mają jeszcze tutaj swojego własnego miejsca.
Tak czy inaczej dział news na pewno nie zaszkodzi.
I słusznie, większość forumowiczów może nie będzie tym zainteresowana, ale na pewno znajdą się tacy co z miłą chęcią poczytają i podyskutują.... . Jestem za.......
Kimkolwiek jestem; Kimkolwiek myśle, że jestem;
zawsze pozostanę SOBĄ !
heh ja tez bym sobie podyskutowal o jakis karambolach na drogach.. o naszyvch politykach i ich poczynaniach ... chcialem juz kiedys pare tematow takich umiescic lecz nie wiedzialem gdzie i ich nie umiescilem... no albo co nieco o UE bysmy mogli pogadac i rożne inne sprawy ... eh... ale jak narazie nie widze chetnych oprocz was... cóż podyskutujemy sobie o tym na gg tyko to nam zostaje
...heh wow czyli jednak moj pomysl byl cool a nie tak jak na poczatku go wszyscy krytykowali ciesze się że ktoś jest po mojej stronie... dziekuje wam... a co do newsow zapewnie ich wam bardzo duzo itp. jesli dzial powstanie ....
a czy ja gdzies powiedzialem ze mam waty napisalem tyko ze nie wiadomo czy powstnie a co do tego obrazka moze jak tak bym wygladal to moze by mi ktos wspolczul .... heheheh...