Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
No bo była dyska w szkole ... i ten chlopak który mi sie podobał cały czas tańczył z moją koleżanką z klasy ... tzn ... ona go zmuszała do tego żeby z nią tańczył ... na dysce sie rozryczałam ona podeszła ... powiedziałam o co chodzi :/ przez jakis czas po dysce było dobrze nie zarywała do niego ... ale znowu zaczeła ... rozmawiałam z nią mówiłam ze mnie to rani a ona na to że ona nic nie robi ... że poprostu z nim rozmawia ... co robiĆ ? jak jej powiedziec ze mnie rani ??
PS - powiedzialam temu chlopakowi ze mi sie podoba .... ale on woli chyba JĄ :/:/:/
Skoro oni się nawzajem wolą to tego raczej nie da się nic poradzić...
A że Cie to rani? To normalne, ale zabronić im rozmawiać ze sobą nie możesz... Zapytaj tego chłopaka co i jak, niech Ci powie, a jak potwierdzi, że woli tamtą to gwarantuję że znajdziesz inną sympatię
o nie moge.. sorry ale jak kreci z kolezanka,na Ciebie sie "fajnie" patrzy.. nie wiem napisze to co zawsze przy takich topicach ktorych jest od groma - zapytaj go czy masz szanse a jak nie to daj sobie spokoj!
pytanie Co robić ? uważam za totalnie idotyczne ponieważ
my Cię nie znamy, Ty nie znasz nas..
to Ty wiesz jak jest-odnośnie sytuacji, Ty 'powinnaś' wiedzieć jak się zachować, na co sobie pozwolić na co nie..
trzeba się poprostu troche zastanowić i pomyśleć, a nie siać panikę.. bo domyślam się, że troche tak się czujesz..
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
heh.
Uważam te tematy za nieco.. dziwne? (;
Co mam napisać? Zapewne jesteś zaawansowaną nastolatką: "On spojrzał! Patrz jak spojrzał!" Przepraszam za dosadność, ale tak to trochę wygląda. Zamiast patrzeć i snuć domysły podejdź, zagadaj, ryzykuj