Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
ar ju krejzi, man?
nienawidze prawdziwych choinek tak naprawde
zawsze jest krzywa, nierówna, gdzieś jest wiecej gałazaek, gdzieś mniej..
taka wieśniacka pfff...
ja zawsze chciałam miec sztuczna..
ale nie "bo to brzydka jest sztuczna, prawdziwa choinka to prawdziwe święta"
ale igły kto poem musi sprzatać? oczywiście że JA ! ;/
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
A ja mam sztuczną ;P rodzice chcięli w tym roku żywą w doniczce taką, żeby można było potem na działkę wsadzić.. ale jakoś zostało przy sztucznej za szybko te święta przyszły ;P
dla mnie najlepiej to by bylo sztuczna i jeszcze lepiej ciągle ubrana zalozyc tylko jakis pokrowiec wynieść do piwnicy:P a nie tyle zachodu z ubieraniem... nie lubie tego... (dlatego nie ubieram choinki w domu...)
Ale przeciez cala frajda jest wlasnie z ubieraniem tej choinki, nawet sztucznej! Ja tam od dwóch lat nie ubieralem, bo pracowalem, a rodzice zawsze w tygodniu musieli ją ubrac, bo ze tak powiem, u mnie sie nie ubiera choinki w Wigilie tylko kilka dni wczesniej! Wiem ze to tak nie tradycyjnie, no ale mamie nie chce sie z tym motac w święta, takze w tym roku, role przejalem ja i moja mlodsza siostra Ale zabawy bylo kupę...
Niech kierunku nie wyznacza Ci horyzont, bo tak naprawdę
iść dokądkolwiek, to iść do nikąd
u mnie też nie ubiera sie choinki w Wigilie tylko kilka dni wcześniej..
a tata zawsze krzyczy o to.. ;p
taki tradycjonalista
ale żeby sam ubrać w Wiigilie to nie ;p
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."