Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Ja tez suuupeer. Dwie imprezy zaliczyłem. Jedna skonczyła sie o 3.00. Druga o 9.00. Fajnie było. Ogólnie deszcz z szampana zafundowałem ludziom, a zabawa była przednia
ja wyszedłem z domu o 16 wróciłem o 15.30 przez ten czas zdazyłem 3 razy sie najbeac dosłownie ale i tak było średnio zbyt duza mieszanka subkultur niestety :/
a ja zagubiłam sie w klubie bo bylam nie w swoim miescie... szukali mnie heheh tzn sama sie szukalam (: no i zgona nie bylo bawilam od 20,30 do 4 (: i wytrzymałam cala noc w szpilkach
Ale było grubo. Zgon jak nic. Miałem bawić się sam w domu ale były osoby które o mnie nie zapomniały i kocham ich za to.
1 Stycznia oficjalnym dniem żywych trupów.
było bardzo przyjemnie i tylko odrobinę mnie suszy
zdrowie 'Pierwszej Kompanii Gnieźnieńskiej' i całej szanownej Reszty - wspaniali ludzie, a moja Kobieta zapewniająca mi niezapomniany weekend to już w ogóle nieziemska cudność
No wieć, pierwsza impra była u xxx, kręciła się do 2. Potam niestety trzeba było opuścić lokal . Ale naszczęście była druga u xyz, ta to trwała do 12 ale ogólnie było superr