młoda "damo", nadal będę się trzymał konwencji punktów, bo widzę że to słuszny sposób.
1.
Yora pisze:Ojj, stefan, stefan. Widac, ze masz ze soba duzo problemow, hehe. Po co wszystkich sie czepiasz? Dwie osoby powiedzialy mi, ze estes jakis nie teges, a teraz rzeczywiscie tak sadze. PEwnie w zyciu nic nie osiagnales, dlatego czepiasz sie na starosc, haha :lol:
tak. masz rację. niczego nie osiągnąłem i odbijam sobie to na młodzieżowym forum. i oczywiście jestem stary. masz 100% racji, przejrzałaś mnie.
2.
Yora pisze:Co do witania- rzeczywiscie, juz ktos mi to powiedzial, ale jestem nowa, wiec mialam prawo tego nie wiedziec. A propo na innych forach nie ma takiego warunku. :wink:
- nieznajomość prawa nie zwalnia od jego przestrzegania. temat powitalny jest przyklejony, a przychodząc na forum zaakceptowałaś jego regulamin.
- chyba nigdy na forum nie byłaś, nie zdarzyło mi się jeszcze odwiedzić forum bez tematu "powitalnego".
3.
Yora pisze:Kogo obchodzi moj sylwester? Bynajmniej mnie i moje kolezanki.
- nie "bynajmniej", tylko przynajmniej
- nie jestem ani tobą ani twoją koleżanką.
- gdybym chciał dowiedzieć się jak ktoś spędził sylwestra, pewnie zajrzałbym do tematu o sylwestrze. podobnie - gdybym chciał opowiedzieć jak spędzałem ten czas, wypowiedziałbym się tam.
4.
Yora pisze:Ojj, poczytaj trochce ksiazek, albo chociaz biblie; przez "i" STAWIA SIE przecinek. :nom:
widać po "koffanych" zwrotach że jesteś oczytana. szkoda tylko, że nie w słownikach.
5.
Yora pisze:ZE CO? Piszesz tak, ze nikt Ciebie nie kuma. :roll:
- zapewniam cię, że są tu mądrzejsze od ciebie osoby - pewnikiem też jest sporo takich, które są młodsze i mądrzejsze,
- jw. / j.w. to taki skrót, "jak wyżej". ale komu ja to piszę, przecież jesteś oczytana.
6.
Yora pisze:Napisalam, ze jestem niezalezna? Bo cos mi sie nie przypomina. Fakt, mam szczerze w dupie to, co ktos inny o mnie mysli, ale zawsze pytam sie kogos o zdanie.
- czy ja napisałem że napisałaś że jesteś niezależna?
- miło że masz w dupie co inni o tobie myślą. zapewniam, że inni mają ciebie tak samo głęboko.
- "nie obchodzi mnie co kto myśli, ale pytam o zdanie" - to mamy rozumieć że pytasz tych wszystkich o zdanie, ale masz je gdzieś? zdajesz sobie sprawę, że obrażasz wszystkich którzy wypowiedzieli się w tym wątku? że naciągnęłaś ich na stratę czasu?
7.
Yora pisze:W PYTANIACH MOZNA SIE UDZIELAC. :roll:
to wspaniale - udzielaj się więc. zostanę przy swoim.
8.
Yora pisze:Eee?! Nie rozumiem? Jak ktos pisze "Koffam Ciem" to tez mu zwrocisz uwage? Zaczynam podejzewac, ze ktos zlecil Ci sie czepianie innych- "Aaa.. Tabletki, tabletki! Ufo przyjedzie! Musze komus dogryzc! Aaa! Zabija mnie!" ==> Mowi Ci to cos?! Haha! :lol:
- końcówkę pominę, bo widać że cię poniosło.
- nie znam osobiście ludzi, którzy mówią "koffam ciem" - po prostu nie mam znajomych, którzy seplenią.
9.
Yora pisze:A.. rozumiem, czujesz sie dziewczyna, dlatego musiales to skomentowac. To bylo kierowane do kobiet, a nie do Ciebie, czaisz, czy moze mam wytlumaczyc? :?
aha, czyli kobieta = "dzieffuska". bardzo jesteś otrzaskana z językiem polskim. widać że dużo czytasz, choćby Biblii.
10.
Yora pisze:Na klawiaturze angielskiej nie ma polskich znakow- zreszta tego o komentowanie nie prosilam.
klawiatura na której właśnie piszę jest wyprodukowana w Tajlandii i także nie ma na niej polskich znaków - jest coś takiego jak układ klawiatury, daruj sobie opowieści o tablicy znaków.
11.
Yora pisze:PS. Mam gdzies napisane, ze prosze o skomentowanie tego, czy dobrze napisalam? Bez bledow? Nie? To po c****a tego sie czepiasz? Chyba
czepiam się bo jesteś młoda, gnuśna, pyszna i bezczelna. i na dodatek nie jesteś nawet w 1/10 tak mądra i błyskotliwa, jak ci się wydaje. ale życie to zweryfikuje w odpowiednim czasie.
12.
Yora pisze:pytanie bylo dosc JASNE: Czy myslicie czy pasowalby mi kolczyk w nosie i w brodzie razem?
pytanie jest może i jasne, ale także jasno dałaś do zrozumienia że lejesz na opinie jakie tu dostaniesz. gorąco polecam każdemu, kto będzie chętny podyskutować, aby się dobrze zastanowił czy warto tracić czas.
13.
Yora pisze:PS2. Czy ktos naprawde nie mowil Ci, ze jestes klotliwym i zarozumialym facetem? Tylko sie pytam, oczywiscie. Wnioskow sie domysl.
- PS2 to PlayStation2, jesteś oczytana więc wiesz że pisze się "PPS".
- nie będę niczego wnioskował po twojej wypowiedzi, bo nie jest ona dla mnie w żaden sposób wartościowa.
14.
Yora pisze:PS3. Myslisz, ze teraz sie Ciebie czepiam. Ale to jest tylko odpowiedz na Twoj bezczelny komentarz mojego postu.
"lustereczko".
15.
Yora pisze:Reszcie dziekuje, za to, ze pomimo aaz tylu odpowiedzi na moj post nie moge domyslic sie czy ladnie by to wygladalo, czy nie..
ojej.
16.
Yora pisze:POZDRO :?
nie pozdro.