Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
nie czaje kolesi...
i uwazam ze maja lekki niedorozwoj emocjonalny ;P
dlaczego tak jest? ;\
co to ma znaczyc jak koles chce cos z dziewczyna.. ale np przez dzien, przez dwa sie nic nie odzywa ;P i nawet tego nie zauwaza
bez obrazy panowie (:
bo o was nie moge sie wypowiadac wiec mowie o ogole xD
Hmm wiesz różni są ludzie i nie wszystko zależne jest od płci.. a z resztą czy gdyby byli tacy idealni i przewidywalni czy kochałybyśmy Ich równie mocno?
taaaaa melOniku?
a widziałaś ile tematów zakładają tu 'zakochane' dziewczyny, które robią całe nic w kierunku swojego potencjalnego związku?
jeśli ktoś chce, to nie będzie siedział z założonymi rękoma, ot co!
a u facetów jest inaczej?
usprawiedliwiasz takie działanie ze strony kobiet
a z mężczyzn robisz nie-wiadomo-co
takie życie
grasz-ryzykujesz
ryzykujesz-wygrywasz
nie grasz-nie wygrywasz
melOn pisze:nie czaje kolesi...
i uwazam ze maja lekki niedorozwoj emocjonalny ;P
dlaczego tak jest? ;\
co to ma znaczyc jak koles chce cos z dziewczyna.. ale np przez dzien, przez dwa sie nic nie odzywa ;P i nawet tego nie zauwaza
bez obrazy panowie (:
bo o was nie moge sie wypowiadac wiec mowie o ogole xD
Bo faceci to się nie stresują, nie mają problemów itd. Myślicie, ze rodzimy się z jakimiś preferencjami do "pierwszego kroku"?? Przecież przeżywamy to samo. Dlatego nie gadać mi takich bzdur. Ile to juz razy miałem stresa i ile razy życie dało mi w twarz?? Ale trudno, próbuje sie dalej, bo inaczej do niczego się nie dojdzie
Własnie chcialam powiedziec to co Shyduo. Facet to nie człowiek?? Pomimo ze jest uznawany za osobe twarda, silną, za kogos kto nigdy nie płacze itd to on tez ma uczucia, moze sie bac podjecia pierwszego kroku.
I gdzie to rownouprawnienie? Skoro ono jest to pierwszy krok moze nalezec tak samo do obu płci ;p
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
jaa przeciez nie ma ustalonego schematu dzialania w takich sytuacjach... ty mel0n od kazdego byś chciala uslyszec zawsze to samo? bez przesady... troche inwencji dziewczyny