Ludzie - będe brutalny... ale żeby ktoś był lepszy ktoś musi być gorszy, żeby był dyrektor muszą być kmioty dyrektora - dlatego są ludzie którzy mają ograniczone horyzonty, inteligencja której wystarczy dobry 51 calowy telewizor i nie wiedzą co to Szekspir... Każde społeczeństwo dzieli się na elite motłoch,... oczywiście to nie jest sztywny podział i nie chce nikogo urazić. Dlatego są tacy ludzie jak ta matka - przecież chyba nikt normalny (chodzi mi o ludzi którzy myślą o ważniejszych rzeczach niż następna puszka żubra) nie pije nałogowo i nie ma np tygodniowych libacji alkoholowych. ostatnio na świecie doszło do przełamania wszystkiego - inwalidzi się liczą jak nigdy, ludzie się przejmują pojedyńczymi żołnierzami (którzy wyjeżdżają tam bo są w większości ochotnikami), białorusią, ukrainą powodzią w bangladeszu i gaszeniem lasów w kalifornii. To nie jest temat na takie rozważania (a bym się rozpisał chętnie bo mnie coś wzięło). Przyszło nam żyć w dziwnych czasach kiedy to pierwszy raz od kilku tysięcy lat jest ujemny przyrost naturalny, kraje zachodu zmieniają się w kolejne emiraty. Więc wracając do tematu bo odchodze od niego - ludzie byli, są i będą bezmyślni. kolejne Miriamy,Big brothery w telewizji, Fakt i Superexpress z prasy czy tanie rozrywki osiedlowe jak pisanie na murach "chu**" albo "Wisła pany" czy moze wąchanie kleju i bicie "kolegów". Ale po co ja to psize - wy to wiecie
Dochodząc do konkluzji mojej jakże skróconej wypowiedzi niestety dla ludzi NIGDY nie bedzie powszechnego urodzaju, powszechnego wykształcenia i żeby wszyscy mieli zarobki duże. Ludzie są zbyt ograniczeni umyslowo żeby działać kooperatywnie. Jedyne co może nam zmienić całe życie kiedy to nic innego się nie lizy to uczucie

A tą kobiete można krytykować - ale po co - będą kolejni i nie zaprzestaniemy tego procederu...
A teraz czekam aż ktoś skasuje mi posta jako że to chyba niedobry topic

Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!