Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
nie to nie jest zaden mój wymysł taki tytuł nosi nowy francuski film o epoce kamienia łupanego w każdym razie komedia tak głupia ze az smieszna polecam szczególnie komuś kto uważa ze smiech jest w jego przypadku wskazany
jest to film o pierwszym w historii ZABÓJSTWIE !!!!!! (ale totalllnie pomigany ) byłam i nie ząłuję
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
Widzialem reklamówkę jak byłem na Dirty Dancing 2, sama w sobie byal zajebista. Na film tez chcialem i chcialbym pojsc, ale kurcze... Kasy nie mam... kurw....kurcze, kto wymyslil te pieniadz! Aaaa... ; - (
Film naprawde świetny Mnustwo super tekstów typu:
- zaraz bedzie ciemno
- zwierzeta nie zarzerają
- znacie moja żone?
tak wodzu
ładna co nie?
tak wodzu
- Adam, Adam, Adama jak zwykle nie ma, Adama zapewne też nie ma
"Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać." Antoine de Saint-Exupéry
teksty są oki idzie sie pośmiać,ale też są lepsze komedie itd.
"Gdy jesteśmy zazdrośni,przekonujemy się,że kochamy,tak jak przekonujemy się,że żyjemy,kiedy nas coś zaboli." S.G.Colette
* * *
"Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twego życia!Wracaj do nich,ilekroć w Twym życiu wszystko zaczyna się walić."P.Bosmans