Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Pamiętacie najwazniejsze daty urodzin imienin rodziny najbliższych znajomych ???
Pisze o tym bo znów zapomniałem o imieninach mamy :/
zresztą zawsze zapomninam
nie no niezapominam ja po prost niepamietam kiedy maja wszyscy pamiętam tylko swoje i zupełnie nikogo więcej
jak tak teraz o tym sobie pomyslałam to znam daty urodzin mojej mamy, taty nie pamietam.. wiem tylko ze któregoś października...
mojej siostry, mojego chłopaka.. i moich koleżanek-dwie daty..
co do imienin to tylko swoją pamietam.. unas i tak nikt nie obchodzi imienin.. tylko bardziej urodziny
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
Ja pamiętam daty urodzin rodziców brata chłopaka ... raczej wszystkich przyjaciół i dużej ilości znajomych Zawsze miałam pamięć do dat itp. i wcale mi to nie przeszkadza, a nawet ułatwia mi życie, bo nie musze się pilnować żeby nie zapomnieć ... zawsze pamiętam i tyle ... Mój braciszek np. ma dziś
Raczej pamiętam tzn jeśli dokładnej daty nie pamiętam to chociaz miesiąc ale większość dat jednak znam a jeśli mi się zapomni to mam wszystko zapisane i po prostu sprawdzam :P
ja pamiętam wszystkie ważne daty ale jakiś tydzień wcześniej... tego danego dnia zapominam.. i dziś znów zapomniałam ,ale się zrehabilitowałam WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI IMIENIN ALU
Raczej pamietam, tzn urodziny i imieniny rodziny, chlopaka to pamietam. Gorzej z datami swiat znajomych... chociaz pamietam daty urodzin kilku kolezanek Reszte mam zapisane w telefonie w kalendarzu
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
kwitnace-magnolie pisze:pewnie ze pamietam! i urodziny i imieniny i w ogole..
mamy taty rodzenstwa babc dziadkow itp
ja tesh pamietam... chyba nigdy nie zdazylo mi sie zapomniec... i wqrza mnie jak ktos o urodzinach nie pamieta... bo imieniny to tam nie kazdy obchodzi... ale o urodzinach trzeba pamietac
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Ja ak w sumie to pamiętam, ale nigdy mi sie jeszcze nie udało skojarzyc, że ktoś ma urodziny np: dzisiaj, bo bardzo rzadko pamiętam czy jest 17 czy 19 czy jeszcze tak jakoś A urodziny koleżanek to pamiętam lepiej od urodzin mojej rodziny...
Zwykle pamietam kiedy mają urodziny znajomi i rodzinka. Zwykle gdy składam życzenia troche dalszej rodzinie lub koleżankom to się dziwią jakim cudem wiedizałam, że to dziś, choc zdarza mi sie czasem zapomnieć o jakiejs dacie, ale o tmy zapomnianym przypomina mi kalandarz, w którym mam wszystko zapisane.
Urodziny rodziców, brata i mego Mężczyzny pamiętam. Z imieninami już gorzej. A urodzin babci i dziadka to za chol**** nie mogę wbić sobie do glowy, mimo że mnóstwo razy próbowałam W tym roku jak zapomniałam o 80 urodzinach dziadka to było mi strasznie głupio, wstyd i przykro Zaczęlam sobie zapisywać i mam nadzieję ze juz sie nie powtorzy moja wpadka...