Od niego wszystko się zaczyna: nieprzespane noce, czerwone oczy, złe oceny w szkole ;-) Ciekawe strony, webmasterstwo, nowinki z sieci... tutaj rozmawiamy o tym wszystkim!
Twój wynik: 48
Nie masz wcale lub masz niewiele objawów uzależnienia od Internetu.Jesteś jego przeciętnym użytkownikiem. Zdarza ci się czasami spędzać zbyt dużo czasu w sieci, ale potrafisz się kontrolować kiedy jesteś on-line.
zwykly user... ;\ ehhh ale nie powiem poprawilo mi to humor ;D myslalem ze jestem uzalezniony totalnie, a tu sie okazuje, ze jadnak nie
co do reszty wynikow to juz sprawa prywatna ;P
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Twój wynik: 30
Nie masz wcale lub masz niewiele objawów uzależnienia od Internetu.Jesteś jego przeciętnym użytkownikiem. Zdarza ci się czasami spędzać zbyt dużo czasu w sieci, ale potrafisz się kontrolować kiedy jesteś on-line
Bardzo ciekawy ten test i nawet pokazuje inne rzeczy... twoj stres do średniej itp. zarąbiste
no ja miałem tez taki sam tekst, ale zniżej pisze jeszcze o wiele więcej...
... a na samym dole pisało mi cos takiego (nie pamietam jak to dokładnie szło)"
"Ponieważ wyniki za bardzo odbiegają od siebie, oznacza to że oszukiwałeś!"
Twój wynik: 49
Nie masz wcale lub masz niewiele objawów uzależnienia od Internetu.Jesteś jego przeciętnym użytkownikiem. Zdarza ci się czasami spędzać zbyt dużo czasu w sieci, ale potrafisz się kontrolować kiedy jesteś on-line.
))))))))))))))))))
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera" W.Grzeszczyk
--------------------------------------------------------------------------------
Internet Addiction Test - K. Young
Twój wynik: 47
Twój wynik: 24
He,he. Ja mialam wynik 42 i tez pisalo ze nie jestem uzalezniona. To samo co u was. A na koncu pisalo, ze po przeanalizowaniu moich wypowiedzi widac ze nie probowalam klamac
Twój wynik: 79
Twój wynik wskazuje, że rzadko lub czasami miewasz problemy z powodu Internetu. Masz niebezpieczną skłonność traktować go jako sposób na ucieczkę od rzeczywistości, co grozi Ci uzależnieniem
Twój wynik: 50
Twój wynik wskazuje, że rzadko lub czasami miewasz problemy z powodu Internetu. Masz niebezpieczną skłonność traktować go jako sposób na ucieczkę od rzeczywistości, co grozi Ci uzależnieniem. Taki wynik powinien być dla Ciebie ostrzeżeniem, że zbyt dużo czasu poświęcasz sieci. Spróbuj poszukać alternatywnych zajęć. Zwróc uwagę na swoich bliskich, spróbuj ograniczyć czas stracony w internecie poświęcając go na kontakty w realnym świecie, zanim będzie za późno.
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Twój wynik: 58
Twój wynik wskazuje, że rzadko lub czasami miewasz problemy z powodu Internetu. Masz niebezpieczną skłonność traktować go jako sposób na ucieczkę od rzeczywistości, co grozi Ci uzależnieniem. Taki wynik powinien być dla Ciebie ostrzeżeniem, że zbyt dużo czasu poświęcasz sieci. Spróbuj poszukać alternatywnych zajęć. Zwróc uwagę na swoich bliskich, spróbuj ograniczyć czas stracony w internecie poświęcając go na kontakty w realnym świecie, zanim będzie za późno.