Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Ja własnie słyszałem ze lato będzie BARDZO UPALNE i suche, wrecz ze nie opłaca sie na wakacje wyjezdzać na tropiki itp. bo będziemy mieli to samo w Polsce
Poza tym u nas nie ma już wiosny i jesieni... mamy tylko lato i zime z krócitkim okresem przejsciowym.
...juz nie moge sie doczekac : -) ekstrymalne lato i zima, to lubie ;D
Czytałam wczoraj o tych tropikach na onecie A jakis czas wczesniej tez na onecie pisali ze w lipcu ma byc max. 20 stopni- wiec sami nie wiedza czego chca
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Paweł pisze:Ja własnie słyszałem ze lato będzie BARDZO UPALNE i suche, wrecz ze nie opłaca sie na wakacje wyjezdzać na tropiki itp. bo będziemy mieli to samo w Polsce Smile
obiecanki cacanki a głupiemu radość ;p ;p ;p ;p
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
Oj mogłaby ta wiosna przyjść a najlepiej od razu lato ;P bym już chętnie zrzuciła kurtkję zimową, mam dosyć zmarzniętych stóp i w ogóle mrozu i zimna ble... i w końcu motywacja by była by zrzucić troszkę ciałka ;P co by nie narażać ludzi na nieestetyczne widoki;)
Musi być ciepło! ja mam już takie plany, że hoho ;P
Minęła połowa marca, a krajobraz za oknem wciąż bożonarodzeniowy. Co więcej, meteorolodzy nie mają najlepszych wiadomości.
Ryszard Kozieł z Centralnego Biura Prognoz Meteorologicznych ocenia, że na wiosnę będziemy musieli poczekać jeszcze przynajmniej trzy tygodnie. Pod koniec marca wystąpi przedwiośnie, a prawdziwa wiosna przyjdzie dopiero w połowie kwietnia.
Ryszard Kozieł podkreśla, że wiosna nie tylko późno przyjdzie, ale nie będzie też najcieplejsza. Podobnie ma być w lecie. Według prognoz szczęście dopisze jedynie tym, którzy zaplanowali urlop w sierpniu. Pocieszeniem może być fakt, że niewielkie jest prawdopodobieństwo wystąpienia w przyszłym roku kolejnej ostrej zimy. Mrozy oczywiście będą, jednak nie tak silne i nie tak długo jak w tym roku.
Zima rządzi niepodzielnie hehe. Do 21 ma czas więc chce go wykorzystać a póź niej będzie coraz gorzej. Kwiecień będzie wyjątkowo brzydkim miesiącem bo jak wszystko się rozpuści to będzie widać cały ten syf. Tylko czekać aż trawka urośnie i będzie git.