Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
Pisaliście o pierwszej części tego filmu, a co sądzicie o cz. 2?
Ja byłam i mi się podobało...
Scen drastycznych nie oszczędzili
Czekam na wasze zdanie na ten temat.
Saw 2 dla mnie był totalnym niewypałem - sceny przemocy bezsensowne... jedynke się ejszcze w miare fajnie oglądało... ale 2 to naprawde... Chociaż znam lepsze filmy niż oba wymienione...
Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!
Mi również, ale chyba jednak 1 część bardziej przypadła mi do gustu. www.pila2.pl -> dla zainteresowanych są tu avatarki saw 2. My na Piłę 2 poszliśmy do kina w 8 czy 10 osób. To akurat gatunek filmu, który bardzo lubię, niestety znajomi nie byli aż tak zachwyceni, ale oni zawsze wybrzydzają, nawet po egzorcyzmach Emily Rose Staram się nie przywiązywać zbytniej uwagi do niedociągnięc w filmach bo mało który by mi się wtedy podobał. Większość znajomych jednak patrzy na szczegóły, a dla kilku koleżanek film wydał się zbyt brutalny.