Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
o Sulejówku tylko slyszalem, Sulejów polecam! (koło Piotrkowa Tryb)
wiocha totalna, ale przyroda, pilica i te skarpy ;p booosko
a Łodz, polecam polecam, szczególnie na jedniodniowe wypady.
Przewodnik zapewniony... a zwiedzac jest co, oj jest. Choć z tego sobie najczęściej nawet sami mieszkancy nie zdaja sprawy
Moi rodzice wogóle nie pozwalają mi się spotykac z chłopakami . Bo myślą że wróce jako nieletnia mama :/ nie wiem jak im to wytłumaczyc ze nawet po głowie nie chodzi mi słowo SEX :/
No to faktycznie przesadzają. A może w jakiś sposób zawiodłaś ich zaufanie i teraz myślą, że jesteś taka głupia, że zaraz pójdziesz z jakimś do łóżka.
Może nie pasują im ci chłopcy, z którymi chcesz się spotykać.
Podstaw im jakiegoś kujonka i już
Im bliżej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta!!!:D
karolinka1108 pisze:Niee Nigdy im nie podpadłam . Mają do mnie zaufanie . Ja nigdy nie mogłam miec chłopaka ... nigdy :/
JAK TO NIE MOGŁAŚ? Jasne, że możesz. Oni o tym nie decydują...
A może po prostu sami mieli jakieś przykre wspomnienia.... Jakaś wpadka czy coś i się boją o Ciebie.
Z drugiej strony, to nie powinni Ci zabraniać. Bo co, pozwolą Ci chodzić na randki jak będziesz miała 25 lat?! Szybciej się zbuntujesz, a przy najbliższej okazji im powiesz, że jesteś już prawie dorosła i o takich rzeczach masz prawo decydować.
Im bliżej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta!!!:D
Katrina pisze:
Jakaś wpadka czy coś i się boją o Ciebie.
jakkolwiek dwuznacznie moglo to zabrzmiec
Nie narzekam, chociaż jestem niższy niż Clint Eastwood
Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów
Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam
Bo fruzie wolą optymistów