Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
ja właśnie siedze w szkole i czekam na Bastka, aż po nie wpadnie, bo już skończyłąm przed czasem ;P miałam kolosa z anatomii, zalicyzłam na 4 fajnie, ale wolałabym 5 ;P
Mili, a dziekować dziekować... jakoś jest, męczą nas ;D
Gratulacje dla Ciebie Mili, no i dla Maturzystów, że jeszcze żyją
..ale wiecie co, macie fory w tym roku. wiecej czasu na nauke mieliście, bo w dużej większości ustne macie po/w trakcie pisemnych, my mieliśmy w kwietniu, przed pisemnymi
Dzięki dzięki Pawełku powodzenia ;P Bastek zrezygnował, dostał inną ofertę
A no właśnie słyszałam, że ustne teraz tak późno... ja miałam pod koniec kwietnia ustne... przed pisemnymi.. no fakt, więcej czasu na naukę ale i wiekszy stres a raczej dłuższy ;P
auuuuuuu moje nogi!!!zbyt długo chodziłam po sklepach za butami...
no i jak tam maturzyści dajecie rade? bo teraz to chyba ustne sa, tak?
''Jestem tym, kim może być każdy z nas jeśli słucha swego serca.Człowiekiem, którego zachwyca tajemnica życia, który dostrzega cuda i czerpie radość z tego co robi''
Aaa! Wróciłam
Jestem wolna, po maturach, waaakacje ^_^ jak kamień z serca po prostu :]
Szkoda tylko, że trzeba czekać do lipca na wyniki, ale zawsze już trochę lżej na duszy
118 postów? oO nie było mnie tydzień ;p
ja też jestem po maturach ! hey Anuśka xD
oł jee cziki bum bum.. ja teraz mogę czekać nawet do grudnia na wyniku, mamy 1,5 miesiąca zabawy ;p ;p
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."