Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
Ja widzialam tylko amerykanska.... moja qmpela ma ta japonska i pytalam ja o zdanie ale ona powiedziala ze Ci wszyscy aktorzy skosne oczy maja i ich nie rozpoznawala wiec wylaczyla czubek
nie widzialam wersji amerykanskiej wiec nie mam porownania ktora lepsza czy straszniejsza.. w kazdym badz razie jeden z najstraszniejszych horrorow jakie ogladalam.. daje mu 5 z malenkim - za to ze nie pokazali jak naprawde zabijala Sadako
na wrażliwość nie ma żadnego lekarstwa. mamy uczucia i dlatego życie tak boli.
A co do "The Ring", to amerykanska wersja nie byla ani troszeczke straszna, a japońska wersje chcial mi ostatnio pozyczyc kumpel (nawet 3 czesci- wraz jakas najnowsza dotyczaca narodzin glownej bohaterki), ale wolałam wziac narazie 2 czesci "Klątwy"- japońskie oczywiscie.
Linka pisze:A co do "The Ring", to amerykanska wersja nie byla ani troszeczke straszna, a japońska wersje chcial mi ostatnio pozyczyc kumpel (nawet 3 czesci- wraz jakas najnowsza dotyczaca narodzin glownej bohaterki), ale wolałam wziac narazie 2 czesci "Klątwy"- japońskie oczywiscie.
klątwa to jest to co klientke trupy w jakiejś chacie straszyły? śreedniee
[ Dodano: 15.05.2006, 18:29 ]
::PiotreK:: pisze:śmiałęm sie bardziej niż przy niejednej komedi
qrcze to co ty za komedie oglądasz:P a moze masz jakies wspomnienia z wczesnego dziecinstwa i teraz juz sie niczego nie boisz:P
ja w tym nic śmiesznego nie widziałam ale trzeba wziąść pod uwagę nastrój oglądającego podczas seansu. ja wtedy miałam nastrój żeby sie bać ale np... cursed-gleba, śmiałam sie z tych wszystkich klientek co zwiewały a już najbardziej z tego klesia co zabijał:P