Crighton pisze:Cze!!!! Jestem Jarek!!!!
Chcialem o cos spytać!!!!
I prosze zeby dziewczyny nie czytaly tego co pisze bo i tak mi wstyd
Niedlugo koncze 15 lat i jeszcze nie mam wytrysku. wstyd mi, bo koledzy mowia ze juz maja, jeden nawet ma dziewczyne od miesiaca, pewnie beda sie kochac :(
A ja nie wiem czemu nie mam wytrysku!!!!
Pomozcie mi, dlaczego tak jest???????????????
Kocham Cię Cókiereczku
po kolei:
1. nie krzycz. nie używaj wielu wykrzykników, pytajników i czegoś tam jeszcze. to jest netykieta. capiche?
2. dziewczyny zawsze czytają to co chcą ;)
3. nie masz wytrysku? jeszcze będziesz mieć :) daj sobie spokój i nie przejmuj się kumplami.
4. "ma 15 lat, dziewczynę od miesiąca i pewnie będą się kochać"? ej weź bracie na wstrzymanie!
- nawet jak pójdzie do łóżka, to koledze nic nie wyjdzie - bo w tym wieku człowiek nie wie jeszcze co to doświadczenie,
- nie każda dziewczyna idzie do łóżka po miesiącu (i dobrze),
- nie uprawia się seksu dla kumpli tylko dla siebie,
- koledzy bardzo lubią się przechwalać, co rzadko pokrywa się z prawdą. przeważnie mają za***istych kumpli, rewelacyjne rzeczy i znajomych w całym mieście. przynajmniej w opowieściach. to dziedziczna cecha męskiego gatunku.
5. nie masz wytrysku, bo jeszcze natura nie dała : ) patrz punkt 3.
6. nie "Cókiereczku" tylko "Cukiereczku". kochasz a taką kaszanę odwalasz ;P
nie umie nawet dobrze przeczytac 'polucje'
...ale wytrysk byś chciał i dziewczynę do łóżka zaciągać? potrafiłbyś nazwać jej części ciała? nie mieszaj kolejności. skup się na nauce, od tego się nie biednieje.
pomijam już fakt, że trzeba być dys-nie_wiem_kim, żeby nie umieć przeczytać wyrazu "polucje". ale dzisiaj wszystko jest możliwe.