zaczne od teog ze temat jest bez sensu . wiadomo jest ze kazdy lubi co innego,wiec chyba autorka go zalozyla tlyko po to zeby sie pocieszyc .dowartosciowac ?
po drugie nie podobaja mi sie okreslenia wieszak,tyczka itp tak jak AnUSKA wyzej napisala to jest bardzo obrazliwe a wrecz czasem powoduje nostalgię i łzy u osob ktore na prawde nie chcą byc takie szczupłe i robia wszystko aby przytyc a niesttey sie nie da!
Tak samo ania miala racje co do ougolniania i robienia jakis stereotypow ze "chuda" to odrazu anorektyczka,ćpunką itp
Sama jestem szczupła,ja sama uwazam ze nawet za bardzo ale nic nie moge na to poradzic,nie wystaja mi zebra ani nie jestem deską!! mam rozmiar 70c i nie uwazam zeby anorektyczka taki posiadala ,więc uważajcie co mowicie bo to krzywdzi...mam szybka przeemiane materii ...moj ojciec byl chudy w mlodosci wiec pewnie mam to po nim..mysle ze powinnisciee zobaczyc na wlasne oczy prawdziwa osobe chora na anoreksje ,wtedy moze dotarlo by do was ze tak nie powinno sie nazywac ludzi..ktorzy na prawde nie maja z tym nic wspolnego
co do chlopakow..oglada sie za mna na prawde wielu....sa to raczej mezczyzni juz kolo 25 lat,,,wiadomo ze facet w tym wieku szuka już partenrki na cale zycie i wie dobrze ze na starosc sie tyje wiec wybeirze to szczuplejsza przynajmniej tak postrzegał to moj chlopak wlasnie w tym wieku...mlodzi biegają raczej za ciałkami wystajacymi ze spodni bo takie lepsze do...... uprawiania seksu;p -tak mi powiedzial kolega wiec nie zmyslam(19letni) gusta sie zmieniaja w tej chwili podoba sie mu taka pozniej bedzie rozgladal sie za szczuplymi albo takimi wsam raz..wiadomo ze istenieja tez mezczyzni ktorzy wola panie przy kosci pulchne
MOoj obceny chlopak tez wczesniej gustowal w malych dziewczynkach takich z tłuszczykiem tu i tam...w momencie kiedy poznal moj charakter(wiadomo ze wyglad zewn -twarz tez sie liczy nie jestem raczej brzydka) nic sie nie liczylo wiecej,,po prsdtu mnie pokochal taka jaka jestem
podobno juz nie jestem taka chuda..ale nie znosze gdy ktos obraza wszytskie chude dziewczyny ....bo NIE MOZNA UOGOLNIAC zrozumcie..
to tyle sie rozpisalam ale to takie podusmowanie co pisaliscie....
Anuska jestem z Toba;P