Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
...no to taki male bicie rekordu...ilosci uzytkownikow w danej chwili na forum Bicie odbedzie sie w Sobote 8 marca o godzinie 20:00 wszystkich uzyszkodnikow prosimy o niezwloczne przybycie chociazby na 5 minut .... Pozdrawiam PLAGIATT
P.S. THX Emailowiec (wiesz za co)
Ostatnio zmieniony 06.03.2003, 19:17 przez PLAGIATT, łącznie zmieniany 4 razy.
Swoja drogą tez to miałem to na myśli, ale zawsze problem jest z terminem i zazwyczaj coś takiego nie wypala. Jednym nie pasuje sobota bo chodza na imprezy albo sa u babci na imienach.... albo znowu komus nie pasuje niedziela bo idze wczesniej spac, albo na 19:00 do kosciółka...
Tak wiec pierw opowidziałbym sie za konkretnym teraminem, ustaleniem go, tak aby wszyscy byli happy
..Pawel nie zapominaj ze nie jestes wstanie wszystkim dogodzic zawsze bedzie ktos nie zadowolony ))... wiec ostatecznie ja ustalam termin na 8 marca w dzien kobiet ci co przyjda to przyjda i zobaczymy jak bedzie zmieniam nazwe tematu na 8 marca i to jest ostatecznosc
ja opowiadam się za sobotę, to wprawdzie Dzien Kobiet, ale nie przewiduję nic ważnego na ten wieczór, poza tym w poniedziałek mam próbną maturke z polskiego (btw -> trzymać kciuki mocno), więc na pewno w niedzielę wieczorem by mnie nie było.
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera" W.Grzeszczyk