Jest problem - a raczej pytanie co sądzicie o stronach qture udostępniaja mp3 ( oczywiscie nielegalnie ) tzn przez wiele osób jest to egzekwowane jako niewybaczalne przestępstwo (moze dziwnych ludzi w necie spotykam).
Biorąc pod uwagę cenę płyt i ich ilosci niesposob wyrobic na kazda nowosc (osobscie niestac mnie na zakup zadnej ) .
Muzyka w mp3
-
- Człowiek czynu
Re: Muzyka w mp3
Bo o to chodzi żę powinno siękupować płyte która na pewno nam posluży dług (czytaj min miesiąc) a potem jak się zbiera kolekcja to masz już w czym przebriać... początki zawsze są trudne... (Każdą nowość? Podążasz za modą?)... tak samo jest z Grami komputerowymi i filmami
Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!
-
- Wspaniały
i sie zacznie niekonczaca sie dyskusja za przeciw mp3 i nielegalnemu przepływowi mediów przez internet ;p kazdy ma swoje zdanie na ten temat, z jednej strony to okradanie przemyslu, z drugiej oszczedzanie wlasnych pienieniazkow..jedno jest pewne, sciaganie mp3 wchodzi w NAWYK coraz to mlodszym ludziom i raczej temu proceowi zaradzic sie nie da, a na pewno nie poprzez likwidacje kolejnych p2p...
-
- Szalony pismak
wg mnie to dobrze że szersze grono ludzi może usłyszeć jakiś zespół. przecież nie każdego stać na kupowanie płyt oryginalnych. jak już ktogoś stać albo poprostu to lubi to kupuję płytę i wykonawca zawsze ma jakąś grupę odbiorców która kupi płytę. ja kupuję tylko najlepsze produkcje ale najpierw i tak ściągam z internetu żeby przekonać się czy warto wydac te kilkadziesiąt złotych. czasem jest tak że podoba mi się jedna piosenka z całego albumu więc chyba aż tak bardzo nie okradnę artysty jak sobie ściągne jeden jego utwór z internetu.
na wrażliwość nie ma żadnego lekarstwa. mamy uczucia i dlatego życie tak boli.
-
- Człowiek czynu
Ja chyba z 2 - 3 razy kupowalem cał album w ciemno bo udało mi się ściągnąć jeden kawałek... a bardzo chciałem mieć całą płyte
i dobrze wybrałem 

Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!
-
- Młody aktywny
w internecie są setki rosyjskich stron, z których można ściągnąć kawałki z całego świata. Powód: w Rosji jest to legalne