Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Ale nagle ponad 1 tysiąc osób znajdzie inne wymówki a drugi tysiąc nie istnieje już na forum...
No to zostaje 102 - podejżewam że to ci najbardziej wytrwali
Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!
Dokładnie ;P większość nie będzie tym zainteresowana, bo raz, że z różnych miast więc się nie opłaca przyjeżdżać, dwa, że zawsze coś tam wypadnie, a trzy mają swoje życie a jak miejsca w kościele nie starczy to będzie przed kościołem ale byłoby mi naprawdę strasznie miło gdybyście się na ślubie pojawili ale to byłaby niespodzianka, tzn mówię o tych których osobiście nie znam bądź nie często widuje ;P
=MiLi=, to chyba masz juz o jedną osobę mniej.
Ja baaardzo chętnie bym przyjechała, jako ta niespodzianka, ale jako że nie jestem jeszcze pełnoletnia nie mogę pojechać bez pytania, a mama mi... no nie pozwoli tak samej, do obcych (jak to rodzice ).
Mimo wszystko życzę ci szczęścia i powodzenia na nowej drodze życia :*
Jessica - nie zaszkodzi zapytać Ale w sumie ... popatrzyłem teraz na date Twoich urodzin i... racja, chyba Cię nie puszczą ^^ Poszukaj kogoś ze strefy we wrocku i zobaczysz że przełamiesz wszelkie bariery, nawet te ołowiane (dzieci! nie róbcie tego w domu )
Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!
Blood On The Ground pisze:
"- wrzucił jej do wanny premiera
- zaczęła gryźć i szarpać kaczkę krzycząć: Polska, Polska!
- nie martw się, mamy jeszcze prezydenta"
xDDD
o jaaaaa:P jaki teext:P:P
na wrażliwość nie ma żadnego lekarstwa. mamy uczucia i dlatego życie tak boli.
Oż wy, ale się działo jak mnie nie było. Mili, Bastek wszystkiego dobrego życzę. :*
Odbiegając trochę w przyszłość: wiecie już jak nazwiecie pierwszego bobasa? Jak nie to mam kilka pomysłów.
no właśnie, właśnie.. MiLi przestawiamy zegarki ;p u mnie przestawił się tylko w komputerze, poza tym jakoś nie bardzo odczułam to, że spałam godzinkę dłużej, poszłam spać zabójczo późno! ; )
miłego dnia^^
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
Tak poza tym, ze sie nie wyspałam to nie lubie niedzieli.
W dodatku mam duzo czasu i musze sie zaraz zajac matma- zrobic jakies 50 przykładow maturalnych