/post przywrocony.
amen.czarownica333 pisze:Zachowaj te marzenia najdłużej jak możesz. Rzeczywistość przyjdzie sama, zapewne w najmniej oczekiwanym momencie. Nie przyspieszaj jej, bo będzie bolało...
Co się dzieje z tym społeczeństwem ??? 11 lat !!! jeśli dobrze liczę to 5 klasa podstawówki ?? to chyba lekka przesada :/JaGaKi pisze:Dziewyczno, masz dopiero 11 lat -.-
99,9% to same bzdury jesli chodzi o te kolorowe pisemka... to tytulem wstepu ; -)Madalena-killer pisze:W niektórych pismach ciągle piszą o miłości, chłopakach, rozłąkach....
Juz ja tyle razy przezywalam, ze nie wiem tak naprawde czy milosc iStniejeMadalena-killer pisze:Ja tez bym chciała przeżyć coś takiego, a wy przeżywałyście to? jak tak to napiszcie jak jest...
czybym go znał??SkaTe_GirL pisze: Byl chlopak, ktory mieszkal daleko... za kazdym razem kiedy dzwonil czulam motyle w brzuchu, ogromna radosc i robil mi sie piskliwy glos ;P
oleńka17 pisze:Co się dzieje z tym społeczeństwem ??? 11 lat !!! jeśli dobrze liczę to 5 klasa podstawówki ?? to chyba lekka przesada :/JaGaKi pisze:Dziewyczno, masz dopiero 11 lat -.-
Ale te dziewczątko jest chodzącym dowodem na to, ze gazety typu "bravo" ogłupiają :/