Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
Był już ktoś ktoś oglądał?
Ja słyszałem że ciekawy film nawet podobno lepszy od 1 i 2, nie martwcie się dzisiaj z Pawłem sprawdzimy i damy recenzję filmu, ale na spotach wydaje mi się nudna fabuła, jeszcze to sprawdzę
film jak dla m,nie ciekawy, nawet trzymal w napieciu.Fabuła bardzo ciekawa i wogóle mi sie podobał możę dlatego że to moja tematyka? Muzyka idealnie ułożona pod film, ale puszczona osobno jest bezsensowana. Dla mnie film zasluguje na 5
Soundtrack jest nawet nawet... ale ten drugi ;p (sa dwie wersje).
Co do samego filmu, to jezeli ktoś jest fanem tej serii, bądź szybkich samochodów to polecam film, faktycznie. Mnie tematyka nie pociaga, ale spoko się oglądało dzięki szybkiej i dobrej akcji. Akcji, nie tresci ;p
Kiedy Sean po raz pierwszy uczy się driftować swoim czerwonym Evo urywa spoiler uderzając w stos desek. W następnym ujęciu, gdy kamera pokazuje Seana siedzącego wewnątrz samochodu, widać za tylną szybą, że spoiler jest na swoim miejscu.
W scenie, gdzie samochody driftują przez skrzyżowanie pełne ludzi, ślady opon widoczne są wcześniej niż pojawi się tam samochód.
Podczas sceny pościgu na ulicach Tokio, D.K. taranował EVO Shawna i pojawiają się szkody na jego Nissanie Fairlady Z. Jednakże po strzałach gdy RX-7 Hana zostaje zniszczony, nie ma żadnych rys ani wklęśnięć na Nissanie D.K.