Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
7591, a weeee, Offik wyluzuj, jak ktoś będzie chciał się zainteresować to się zainteresuje-tak sądzę, więc chlapnij sobie kielonka lepiej na uspokojenie ;D
a ja właśnie zaraz będę wychodzić na autobus, kierunek Kraków, jadę przez Olkusz, więc może Mystery zobaczę ;p
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
7589<---nienawidzę reala i tempych ludzi przy kasie przez których trzeba wypakowywać wszystko z toreb i kasować od nowa bo im się coś popieprzy:/
a Piotrek zgubił telefon:( i nie ma neta:(
a dziś z dzieciakami w Domu Dziecka wycinaliśmy aniołki;)
na wrażliwość nie ma żadnego lekarstwa. mamy uczucia i dlatego życie tak boli.
Na zewnątrz jestem kobietą. Bardzo chciałabym być tez taką w środku
Czuć się szczęśliwym i bez szczęścia- jest szczęściem... A wiecie co najlepsze jest w [you] ??
To, że ma taką fajna kumpele jak ja xD
7584... zabka plum xD Co by tu napi.. aaa nic nie bede
Na zewnątrz jestem kobietą. Bardzo chciałabym być tez taką w środku
Czuć się szczęśliwym i bez szczęścia- jest szczęściem... A wiecie co najlepsze jest w [you] ??
To, że ma taką fajna kumpele jak ja xD
7574-->> ja jaskos godzinke temu wrocilem do Łodzi z Olkusza bo zle spojrzalem i nie mialem autobusu o 20 tylko po 1 a teraz siedze w pracy od 6 do 14 a i spalem 4 h dzien wczesniej i dzisiaj 3h