Nie mogę się nie zgodzić z OffikiemOffik pisze:a ja nie będę ściemniał. mi poprawia samopoczucie seks z ukochaną...

Nie mogę się nie zgodzić z OffikiemOffik pisze:a ja nie będę ściemniał. mi poprawia samopoczucie seks z ukochaną...
No baaaa:D Mili... kiedy idziemy na piwko?? picie piwka w dobrym towarzystwie tez mi poprawia samopoczucie:D:D=MiLi= pisze:Nie mogę się nie zgodzić z OffikiemOffik pisze:a ja nie będę ściemniał. mi poprawia samopoczucie seks z ukochaną...wybitnie poprawia samopoczucie
A tak zapomniałam o ryżu i naleśnikach ^^ *wcina ryż * ;DErinne pisze:Lilly dokładnie sposob nr 1. jest najlepszy, a i jeszcze Jagaki mi uświadomił, ze uszczesliwia mnie ryż z cynamonem i jabłkami i makaron ze smietana i z cukrem xD a i jeszcze naleśniki !!!
Noo a jak xD Narkotyk ?? No to juz mam 4 imie MaryskaJaGaKi pisze:Zdecydowanie Erinne poprawia mi humor - jak narkotyk
To było ostatnio gdzieś w tv, bo też widziałemErinne pisze:Yeeah. Mnie dzisiaj moj braciszek tak rozbawil.O jaa.. Więc tak, zapytal mnie nie z tego ni z owego xD
-Co je byk ?
-na to ja - trawe
-A jak wyglada byk ?
-Jak byk (?)
-na to moj brat wnioskuje - no to zeby wygladac jak byk trzeba jesc trawe
Niby takie banalne ale mnie smieszy![]()
.