Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
No bo wam nie jest wiele do szcześcia potrzebne, weżmy na ten przykład piwo i komputer, amy cóż poczniemy biedne jak nam chlopa trza
Na zewnątrz jestem kobietą. Bardzo chciałabym być tez taką w środku
Czuć się szczęśliwym i bez szczęścia- jest szczęściem... A wiecie co najlepsze jest w [you] ??
To, że ma taką fajna kumpele jak ja xD
ja już nie rozpaczam. zaczynam dostrzegć uroki wolności. teraz bez wyrzutów sumienia mogę patrzeć na męskie tyłki i flirtować z kim chcę. [fakt że to już nie to samo. ale mam dość nie przespanych nocy. jeszcze trochę czasu i wszystko wróci do normy]
na wrażliwość nie ma żadnego lekarstwa. mamy uczucia i dlatego życie tak boli.
Swoją drogą ciekawe jak działają automaty w takich małych autkach.
ja miałem tylko okazję jeździć Toyotą Camry taty z automatem. Fajna rzecz, wciskało się w trakcie jazdy (szybko) gaz do oporu i robił kickdown czyli wymuszoną redukcję biegów do wyprzedzania, a potem ciągnął na tym biegu do wysokich obrotów. I wtedy ta ciężka limuzyna dostawała kopa jak by była rasowym Porsche ;D Szkoda, że została sprzedana - to było piękne autko
shyduo pisze:Swoją drogą ciekawe jak działają automaty w takich małych autkach.
ja miałem tylko okazję jeździć Toyotą Camry taty z automatem. Fajna rzecz, wciskało się w trakcie jazdy (szybko) gaz do oporu i robił kickdown czyli wymuszoną redukcję biegów do wyprzedzania, a potem ciągnął na tym biegu do wysokich obrotów. I wtedy ta ciężka limuzyna dostawała kopa jak by była rasowym Porsche ;D Szkoda, że została sprzedana - to było piękne autko
no tu jest tez tak... szybko gaz do oporu i jedziesz...