Wazuuuuuuup!
-
- Człowiek czynu
Re: Wazuuuuuuup!
ZAWAł !! ?? OMG..... Ale miał jakieś problemy z sercem?? Czy ze stresu czy jak?? No nieee, ja się w taki świat nie bawię...
-
- Prawie autorytet
Ehh ;/ ze takie cos spotyka młodych, chetnych do zycia ludzi. W pierwszej klasie szkoły średniej zmarła także moja kolezanka. Bardzo fajna dziewczyna... zawsze była taka radosna. Ale pamietamy o niej. Co roku chodzimy cała klasa na cmentarz.
-
- Szalony pismak
Miał wadę serca, dowiedział się niedawno. Pierwsze podejrzenia lekarzy to właśnie rozległy zawał, jutro sekcja, więc będzie dokładnie wiadomo co się stało, ale to i tak najmniej istotne, bo nic mu życia nie wróci...
Ogromna tragedia, niesprawiedliwość, a jak słysze że tak musiało być, to mam dość, bo wcale nie musiało... Ja zawsze byłam taka pewna, że jestem młoda, mam życie przed sobą, plany, marzenia, cele, ale teraz już wiem, że to wcale nie jest tak i niczego nie mogę być pewna, bo i tak od życie nie ucieknę... Boli...
Ogromna tragedia, niesprawiedliwość, a jak słysze że tak musiało być, to mam dość, bo wcale nie musiało... Ja zawsze byłam taka pewna, że jestem młoda, mam życie przed sobą, plany, marzenia, cele, ale teraz już wiem, że to wcale nie jest tak i niczego nie mogę być pewna, bo i tak od życie nie ucieknę... Boli...
13.02.2005 r.
A. ;**
A. ;**
-
- Człowiek czynu
mnie jest bardzo smutno jak pomyślę o jego rodzicach, bo najstraszniejsze jest wtedy kiedy matka traci dziecko, to jest największa tragedia, ja w wakacje miałam zostać mamą, więc potrafię to sobie, choć w części wyobrazić ; ( eh...
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
-
- Wspaniała
Tak mi przykro
dokładnie... to niewyobrażalny ból stracić swoje dziecko... my mysleliśmy, że będziemy rodzicami, pokochaliśmy to dziecko, które miało mieszkać we mnie a gdy okazało się, że te kilka miesięcy to nie ciąża a choroba myśleliśmy, że nam serce pęknie... Jeszcze zaraz po tym dowiedzialam się, że moja kumpela urodziła dziecko, ktore po dwoch godzinach zmarło (co było spowodowane tym jak Kama prowadzila sie w ciazy) a Ona sie tym w ogole nie przejela ... czulam taka niesprawiedliwosc
Znajomej rodziców Bastka Facet teraz umiera.. lekarze powiedzieli ze trzyma Go przy zyciu tylko aparatura... dowiedziala sie o tym wczoraj a przed wczoraj uspiła psa, którego miała od 12 lat... tyle nieszczescia na raz

Znajomej rodziców Bastka Facet teraz umiera.. lekarze powiedzieli ze trzyma Go przy zyciu tylko aparatura... dowiedziala sie o tym wczoraj a przed wczoraj uspiła psa, którego miała od 12 lat... tyle nieszczescia na raz

22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
-
- Szalony pismak
Te ostatnie dni są okropne
... Niech już będzie poniedziałek i niech te wszystkie nieszczęścia już się skończą, bo mam już wszystkiego dość...
W sobotę pogrzeb, nie potrafię sobie tego wyobrazić... Źle, źle, źle... ;(

W sobotę pogrzeb, nie potrafię sobie tego wyobrazić... Źle, źle, źle... ;(
13.02.2005 r.
A. ;**
A. ;**
-
- Prawie autorytet
GoSiAcZeK bardzo mi przykro ; -\
a ja jak zwykle odzywam sie raz na jakis miesiac jak mam dojscie do kompa ;P
Do niektorych stad po prostu dzwonie ;P co nie, szefie? ;P
Zyje... jeszcze ale choruje i dojsc do siebie nie moge ;/
ogolnie jak zwykle po ciszy w moim swiecie wszystko zaczyna sie walic ;/ - ta. Chodzi oczywiscie o uczelnie
a ja jak zwykle odzywam sie raz na jakis miesiac jak mam dojscie do kompa ;P
Do niektorych stad po prostu dzwonie ;P co nie, szefie? ;P
Zyje... jeszcze ale choruje i dojsc do siebie nie moge ;/
ogolnie jak zwykle po ciszy w moim swiecie wszystko zaczyna sie walic ;/ - ta. Chodzi oczywiscie o uczelnie
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!

Krolujesz Im.!

-
- mroczny karol
-
- Młody aktywny
ja w tej chwili przezywam horror, olalem semestr, sesja sie zbliza, dopiero startuje z nauka, 5 kół w przyszlym tygodniu(oczywiscie popraw, ostatnie podejscia) nie wiem co to bedzie, mam nadzieje ze nie wylece... na dodatek nie mam kobiety juz prawie pol roku, a potrzebuje, zeby pomogla w takich chwilach, kasy brak - tyle u mnie.
-
- Człowiek czynu
A kto mówił kiedykolwiek, że życie jest sprawiedliwe?Ogromna tragedia, niesprawiedliwość,
Naprawde ogromne porblemy patrząc na kilka wypowiedzi wyżej... Jak można być tak pustym, żeby przy życie rozciągać problem pieniędzy...na dodatek nie mam kobiety juz prawie pol roku, a potrzebuje, zeby pomogla w takich chwilach, kasy brak - tyle u mnie.
Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!
-
- Morphlorchack
- Kontakt:
Jagaki, nie podważam tematu życie i braku kasy... ale z drugiej strony topic jest o wszystkim i Szamot nie musial nawet czytać powyższych postów.
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
-
- Prawie autorytet
Albo mi sie wydaje, albo zrobił się tu ostatnio wiekszy ruch. Czyzby to z powodu rozsylanych maili dotyczacych konkursu wszyscy przypomnieli sobie o Strefie 

-
- Prawie autorytet
mailingi zawsze mają jakąś skuteczność:P
-
- Szalony pismak
Nikt nie mówił... Niestety...A kto mówił kiedykolwiek, że życie jest sprawiedliwe?
Już po pogrzebie... Ciągle słyszę przeraźliwy płacz i krzyk Jego mamy... Jednym słowem, mam dość... ;(
13.02.2005 r.
A. ;**
A. ;**
-
- Młody rozbrykany
Ja piernicze. ukradli mi komorke.... za chwile ide na komisariat, ale watpie ze znajda...
K**** tyle kasy poszło sie wietrzyć.... ja sie juz boje brac do szkoly okularow, ba ! nawet husteczek higienicznych, bo ci wszystko ukradna zeby miec tylko na papirosy..... jak je dorwe tylko dostana z liscia albo z glana i sie skonczy...
K**** tyle kasy poszło sie wietrzyć.... ja sie juz boje brac do szkoly okularow, ba ! nawet husteczek higienicznych, bo ci wszystko ukradna zeby miec tylko na papirosy..... jak je dorwe tylko dostana z liscia albo z glana i sie skonczy...
Na zewnątrz jestem kobietą. Bardzo chciałabym być tez taką w środku
Czuć się szczęśliwym i bez szczęścia- jest szczęściem...
A wiecie co najlepsze jest w [you] ??
To, że ma taką fajna kumpele jak ja xD

Czuć się szczęśliwym i bez szczęścia- jest szczęściem...
A wiecie co najlepsze jest w [you] ??
To, że ma taką fajna kumpele jak ja xD
-
- Wspaniała
Uuuaaa... zgłoś zgłoś, mojej cioci w tramwaju ukradli, zgłosiła i zadzwonili do niej chyba po dwóch czy trzech miesiącach, że ktoś do komisu dał 
Nie było mnie troszkę... Moja babcia jest w szpitalu... byłam u Dziadka, żeby nie był sam, zwłaszcza w nocy, bo niech nie daj Bóg coś się stanie, zasłabnie czy coś... teraz pojechała mnie zmienić siostra.

Nie było mnie troszkę... Moja babcia jest w szpitalu... byłam u Dziadka, żeby nie był sam, zwłaszcza w nocy, bo niech nie daj Bóg coś się stanie, zasłabnie czy coś... teraz pojechała mnie zmienić siostra.
22.09.2007 Nasz Ślub :*
-
- Człowiek czynu
A ja się z wami żegnam, mam dosyć bezsensownego kasowania moich postów bez podania przyczyny - nie chce mi się i chyba nie mam po co tracić czas skoro i tak zostanie skasowany mój post...;/
Czy jestem gejem, metalem lubiącym musli czarnoskórym polaninem - nie tolerujesz mnie - nie masz mego szacunku!
-
- mroczny karol
no mody przyznać się kto to zrobił
Ja jestem czysta ^^

Ja jestem czysta ^^
Żyć to znaczy rodzić się powoli
-
- Człowiek czynu
Uuu JaGaKi - jaki foch, ale spoko też mi się tak zdażało
-
- Człowiek czynu
JaGaki ma troszeńkę porywczy charakter, ale przecież musi się ktoś taki znaleźć, bo inaczej umrzemy z nudów, ble ; |
A jak się produkuje chłopak i ktoś mu skasuje to, czy coś, no nie wiem sama ;p
ale kapucha jest ogólnie ;p
A jak się produkuje chłopak i ktoś mu skasuje to, czy coś, no nie wiem sama ;p
ale kapucha jest ogólnie ;p
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."