Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
hej mam taki problemik, pewnie juz wiele podobnych bylo tu poruszanych ale ja przedstawiam moj
otoz jest w szkole dziewczyna ktora mi sie bardzo pdooba itp...
problem w tym ze nikt z moich znajomych jej nie zna
plusem jest to ze chyba jest wolna
ale najgorsze to ze nie wiem jak sie z nia zapoznac :/ jakos niemoge wymyslic sposobu ;(;(;( moze sie troche wstydze, a nawet na pewno sie wstydze wiec moze macie jakis pomysl
przeczytaj chcociażby najświeższe topicy w tym dziale, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie....
... ja jednak dodam sam od siebie, że niesmiałość w takim wypadku to jest najgorsza rzecz która może Ciebie spotkac... chyba że obydwoje jesteście nieśmiali.... to już zupełnie co innego...
Napisz list i daj go jej (sam albo z kogoś pomocą) Wszystko będzie jasne bez słów
Pozdrawiam
" To nie jest tak, że uważamy się za najlepszy zespół na świecie. Sądzimy tylko, że jesteśmy o wiele lepsi niż Numer Drugi, kimkolwiek by on nie był. "
do odważnych świat należy Samo nic się za Ciebie nie zrobi, więc zacznij działać. Chociażby wpadnij na nią niechcący.
mój przyjaciel ostatnio złapał dziewczynę na stary numer: najpierw na nią wpadł, że prawie się przewróciła a potem z anielskim uśmiechem powiedział "oj przepraszam, poczekaj pomogę ci". To wcale nie jest trudne
"myśli kłębią mi się w głowie, a zrozumieć nic nie mogę
myśli kłębią mi się w głowie, a powidzieć nic nie mogę " [Lenny Valentino]
eee z tym wpadaniem na dziewczynę... może i działa.. ale jak ją mocniej pchnie.. to dziewczyna pomyśli, ze jakiś cham nie patrzący przed siebie.... Może dowiedz się z jakiego przedmiotu jest dobra.... jeśli jest dobra np. z matematyki podejdź do niej na przerwie i poproś o rade przy rozwiązaniu jakiegoś niezmiernie trudnego dla Ciebie zadania możesz powiedzieć, że chwalił ktoś jej matematyczne zdolności.... a że Ty masz problemy... przyszedłeś po pomoc... Na kobietę naprawde działa jak ja ktoś tak podbuduje potem możesz w geście podziękowań odprowadzic ją do domu.. albo zaprosić na spacer...
O nieśmiałości staraj się zapomnieć i pamiętaj, że kto nie ryzykuje ten nie zyskuje
Mamy w życiu prawo popełniać wiele błędów oprócz jednego- tego, który niszczy nas samych.....
Moja rada to taka
żebyś ją "przypadkiem" spotkał
np w sklepie itp , i zapytał się o coś
potem o imię , potem z wielkim zaskoczeniem stwierdz że chodzicie do tej samej szkoły .Np jakich lubi nauczycieli , apotem już rozmowa się rozwinie,zapytaj o telefon ,albo numer gg a na pewno się uda.
Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę. Adolf Hitler