Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Moja psiapsióła z podstawówki urodziła 25 stycznia miała termin na 2 lutego urodziła pięknego zdrowego chłopca przysłała mi mmsa z fotką Nikodema... śliczny Aniołek ja się urodzić miałam 25 stycznia, ale się pospieszyłam ;P
o jeej, gratulacje Ciociu : ) : )
a Nikodem to prześliczne imię, moje ulubione męskie : )
a Twoja siostra jak chce dać na imię dzidziusiowi? mają już jakieś typy? ;p
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
Moja siostra bedzie miala coreczke, ale od poczatku ciazy kloca sie z mezem o imie i do tej pory nie ma pewnego typu. Miała byc z poczatku Paulina, ale szwagrowi bardzo sie nie podobało. Szwagier zasugerował Zosia, ale moja siostra na neigo nakrzyczała, ze tak na pewno nie bedzie. Teraz najwieksze prawdopodobienstwo jest na Natalke.
Natalia cudne imię sama chciałam tak dać na imię córeczce odkąd pamiętam... ale teraz zastanawiam się nad Nadią, Nastką i Nikolą ;P w grę razem z Natalką wchodziła Agnieszka
Na zewnątrz jestem kobietą. Bardzo chciałabym być tez taką w środku
Czuć się szczęśliwym i bez szczęścia- jest szczęściem... A wiecie co najlepsze jest w [you] ??
To, że ma taką fajna kumpele jak ja xD
Jutro ide do fryzjera ;P I raczej zrobie sobie fryzurę taką, jak na pierwszym zdjęciu, bo na dwójke, niestety (:() mam za krótkie włosy, żeby na tyle ładnie wyglądało, a nie mam już nerwów, żeby zapuszczać. Dziękuję Wam za rady ;*