dominika pisze:heh śmieszy mnie troche zdanie niektórych tu dziewczyn, z którego wynika że otyłe jest ładne;] dziwne że faceci oglądają się na ulicy za tymi szczupłymi, a nie za krąglejszymi...p.s. szczupła dziewczyna też może mieć ładny biust i tyłek;] a ze ze spodni nei wylewa jej się tłuszczyk..ani bluzka nie opina fałdek tluszczu...to moim zdaniem estetycznie i ładnie wygląda;]
To uważasz, ze otyłe nie może być ładne? Zabawna jesteś
![Nom ;]](./images/smilies/nom.gif)
mam kilka koleżanek, które mają sporą nadwagę, a są śliczne, mają urocze buźki a i ubrać się potrafią tak, że nic Im się ze spodni nie wylewa i tu Cię zdziwię, bo mnóstwo Facetów za Nimi się ogląda i wcale na brak powodzenia nie narzekają. Dlatego tak bardzo mnie śmieszy gdy chude czy szczupłe dziewczyny z własnej próżności jak mniemam uważają, że tylko szczupłe bądź chude jest ładne.. żal mi ich, że żyją w takiej nieświadomości, ale cóż... nie przetłumaczysz. Jasne, że szczupła może mieć ładny biust i tyłek, ale nie w tym rozmiarze i nie w tym układzie. Czasem mnie się wydaje, że to te szczupłe, żeby się dowartościowac w jakiś sposób wymyślają to, że Faceci wolą szczupłe. Nie można generalizować. Dla każdego coś dobrefgo, ale absolutnie nie można skreślać otyłych, bo nie raz takachuda czy szczupła laska przegrałaby z otyłą
![Nom ;]](./images/smilies/nom.gif)
i mam na to dowody