Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
Jak przymierzę to będę wiedziała ale tak jak pisałam, dziewczyny, które miały suknie które wyglądały na baardzo niewygodne mówiły, że wcale tak nie było i taniec też nie był problemem jutro na Targach Ślubnych pooglądam jakieś suknie, może wpadnie mi jeszcze coś
Suknia nr 2 -----> ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... przepiekna, przecudowca, przewspaniala.... ; -]]]]]
Juz Cie w niej widze [ -;
Suknia nr 3 ... hmmmm ta Pani na zdj nie jest za urodziwa to moze suknia kiepsko wypadla... ;p
ale sukni nr 1 kategorycznie odpada....
podsumowujac skunia nr 2 aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh ; -]
jedynka jest zbyt wyzywajaca jak dla mnie fajna i ogolnie ale wiecie tak zeby to byla suknia slubna... - nie! ale 2 jak najbardziej ew. 3 :)ale jedynka odpada bo widac za duzo
jedynka jest bosska, w ogóle Mili wg mnie śliczne są suknie z elementami takiej koronki, jeśli pod gorsetem byłby jakiś materiał to suknia byłaby przecudowna!
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
Nie no spokojnie ja tez się goła pokazywać nie będę ;P jeśli wzięłabym tą to jakąś podkładkę bym miała tzn jakiś materiał pod spodem
też mi się strasznie podoba w ogóle wszystkie te mi się strasznie podobają ;P i co ja teraz zrobię muszę pochodzić i pomierzyć
Bez tej sukni to dalej ruszyć nie mogę z niczym konkretnym... oglądam diademy, welony, buty, biżuterię, ale nic nie mogę wybrać... buu ;P najgorzej będzie z butami