Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Mnie na szczęście w d... nie mają... mają w d... moje argumenty, gdy się z Nimi sprzeczam, a jeśli w tą sprzeczkę zamieszana jest moja sis to już wtedy szans żadnych nie mam... ;P
Aa i w temacie suknie ślubne dałam inne propozycje jakby się komuś zachciało zajrzeć i wyrazić opinie..
Heh coś im się ostatnio odmieniło i w tym tygodniu ja wygrałam konkurs na najukochańsze dziecko świata ;D Ciekawe kiedy znów wszystko wróci do normy... ;P Oj jak pomyślę, że w poniedziałek do szkoły to płakać mi się chce... Dobra, koniec przerwy... wracam do moich notatek na temat hydrosfery ;|
sie wie sie wie ; -]]]
tak jak sadzilam z chwila wyprowadzenia sie z domu wszystko sie zmienilo ;D
dlatego polecam studia w innym miescie niz mieszkacie ; -]]]
Jak mu pomóc... Jak pocieszyć... Kiedy ani ja, ani nikt inny nie ma na to wpływu... Dlaczego ktoś kto powinien być autorytetem, kimś bardzo ważnym w życiu, po prostu ojcem, wyrządza krzywdę własnemu synowi i nawet tego nie zauważa...
Zaraz na zakupy ;D Oj mam nadzieję, że tradycyjnie nie wrócę z pustymi rękami ;P
Zawsze jest tak, że kiedy mam pieniądze i chcę sobie kupić jakiś ciuch to nigdy nie ma niczego fajnego, a jak moje fundusze nie wiadomo na co się rozpłyną, to w sklepach jest tyle świetnych rzeczy, że chce mi się płakać ]
Później kawka u mojej kochanej Klaudzi ;D Miłego popołudnia Wam życze ;**