Sny.
-
- Prawie autorytet
Sny.
Mysle, ze pytanie odnosi sie glownie do dziewczyn ale Panowie jak chcecie tez sie wypowiedzcie. Przed chwila rozmawialam z moim dobrym kumplem. Powiedzial mi cos takiego "wiesz, snilas mi sie" - norma. Zaczelam sie smiac,ze pewnie smazylam mu we snie nalesniki bo czesto wpada do mnie i moich wspollokatorow na objad ;P jednak wbil mnie w ziemie, mowiac " w sumie to kochalismy sie w kuchni" ;P kurde przez pierwsze sekundy nie wiedzialam co powiedziec ;P w koncu chcac wybrnac z sytuacji zaczelam sie smiac, ze jednak nie jest jeszcze ze mna tak zle jak wystepuje w glownej roli w snie erotycznym ; -P
Dziewczeta, moje drogie czy zdarzylo Wam sie odgrywac pierwszoplanowa role w snach waszych kolegow? Jak na to reagujecie badz jak na to zareagowalybyscie?
A Panowie moi przystojni czy zdarzylo Wam sie snic o kolezankach ? ;>
Dziewczeta, moje drogie czy zdarzylo Wam sie odgrywac pierwszoplanowa role w snach waszych kolegow? Jak na to reagujecie badz jak na to zareagowalybyscie?
A Panowie moi przystojni czy zdarzylo Wam sie snic o kolezankach ? ;>
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!
Krolujesz Im.!
-
- pogromca twarożków
Re: Sny.
dzięki Bogu nie ; )SkaTe_GirL pisze:Panowie jak chcecie tez sie wypowiedzcie. [...] czy zdarzylo Wam sie odgrywac pierwszoplanowa role w snach waszych kolegow?
czy zdarzyło mi się śnić o koleżankach? o koleżankach chyba kilka razy, o ukochanej więcej niż kilka.
taki lajf : )
-
- mroczny karol
Pewnie, że się sniłam ; P A czy mi się śnili koledzy? Oj pewnie, że tak. Najgrszy sen był chyba z molestującą mnie nauczycielką francuskiego xDD (jakoś w sierpniu)
Żyć to znaczy rodzić się powoli
-
- Młody rozbrykany
mi się kiedyś po imprezie śniło że to robię z koleżanką która też była na imprezie.. w sumie to siostra mojej byłej była, a wtedy jeszcze aktualnej. Problem w tym, że nie pamiętam kawałka tej imprezy i nie wiem czy to był sen czy na jawie ))) a ona niedługo potem ze mną zerwała i nie powiedziała dlaczego..
jaki z tego morał? nie pić za wiele jak się jest z dziewczyną na imprezie - można się pomylić
jaki z tego morał? nie pić za wiele jak się jest z dziewczyną na imprezie - można się pomylić
Nie ma niewinnych, są tylko źle przesłuchani...
Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest, niż kochanym za to kim się nie jest.
Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest, niż kochanym za to kim się nie jest.
-
- Człowiek czynu
jasne, że moi koledzy mi się śnili ;p i nie tylko, nawet ostatnio w moim śnie wystąpił wykładowca z mikrobiologii ;D
najlepsze było, jak mój chłopak miał maturę i dokładnie na tydzień przed śniło mu się jak znienawidzona przez klasę nauczycielka polskiego, stara, zgrzędliwa i pomarszczona, kazała mu przynieść kawę do kantorku, ona zawsze prosiła o to kogoś, bo jej się nie chciało wychodzić z klasy, on zaniósł tą kawę, a ona do niego powiedziała: "albo będziemy się kochać albo oblejesz ustną z polskiego, Przystojniaczku" i najlepsze, że parę dni po tym śnie nauczycielka naprawdę poprosiła go o przyniesienie kawy i biedny ubłagał mnie, żebym poszła z nim, ale zbladł ze strachu wtedy ;D ;D hahaha
najlepsze było, jak mój chłopak miał maturę i dokładnie na tydzień przed śniło mu się jak znienawidzona przez klasę nauczycielka polskiego, stara, zgrzędliwa i pomarszczona, kazała mu przynieść kawę do kantorku, ona zawsze prosiła o to kogoś, bo jej się nie chciało wychodzić z klasy, on zaniósł tą kawę, a ona do niego powiedziała: "albo będziemy się kochać albo oblejesz ustną z polskiego, Przystojniaczku" i najlepsze, że parę dni po tym śnie nauczycielka naprawdę poprosiła go o przyniesienie kawy i biedny ubłagał mnie, żebym poszła z nim, ale zbladł ze strachu wtedy ;D ;D hahaha
"Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność."
-
- Wspaniała
O jaaa vanessa jaki sen
Ba! no pewnie, że tak takie sny to normalka, czytałam trochę o tym kiedyś, nie mamy wpływu na to co nam śni, właściwie to nie wiem czemu akurat takie obrazy tworzą się w naszej głowie... ale to nieraz zabawne
Ba! no pewnie, że tak takie sny to normalka, czytałam trochę o tym kiedyś, nie mamy wpływu na to co nam śni, właściwie to nie wiem czemu akurat takie obrazy tworzą się w naszej głowie... ale to nieraz zabawne
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
-
- Młody rozbrykany
A mi się dzisiaj śnił mój kolega, którego szczerze mówiąc już dawno nie widziałam.
Zawsze w moich snach występuję ja (to chyba normalne), ale jakiś czas temu nie grałam w swoim śnie pierwszoplanowej roli... tylko jakaś dziwna typka.
Zawsze w moich snach występuję ja (to chyba normalne), ale jakiś czas temu nie grałam w swoim śnie pierwszoplanowej roli... tylko jakaś dziwna typka.
Let's make all dreams come true!
-
- Szalony pismak
ja nigdy nie miewam erotycznych snów i nikomu się chyba nie śniłam. jestem w sennym celibacie;b
na wrażliwość nie ma żadnego lekarstwa. mamy uczucia i dlatego życie tak boli.
-
- Szalony pismak
coś o tym wiesz shyduo? masz jakieś nie znane mi dotąd dane?
-
- Człowiek czynu
Nie mam, ale powiedzmy, że jestem tego z jakiegoś powodu pewien. Czy to ważne ?? Ogólnie według mnie, akurat to schlebia kobiecie, że komuś się ona śni. Bo to znaczy, że w jakimś stopniu jest obecna w życiu tego faceta.
-
- Młody aktywny
wczoraj mi się śniło że z moim kolegą zostaliśmy na korytarzu w szkole sami i tak nagle złapaliśmy się za ręce i sobie tak szliśmy.... a dzisiaj mi się śniło że mi powypadały zęby bo nie myłam
... don't worry be happy.. )
-
- Szalony pismak
shyduo: ważne! gadaj co wiesz bo.. wiesz!
-
- Władca Smoków
dla mnie sie śniłaś przecież Ci opowiadałempietruszka pisze:nikomu się chyba nie śniłam. jestem w sennym celibacie;b
-
- Szalony pismak
oj przepraszam.. zapomniało mi się... ale to i tak nie za wiele w porównaniu z powyższymi postami;b