Zabawy dla dzieci...

Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
ODPOWIEDZ
~sxaxrxuxs~
Młody aktywny

Zabawy dla dzieci...

Post autor: ~sxaxrxuxs~ »

Od kilu dni przychodzi do mnie mój mały sąsiad i oczywiście od razu biegnie do komputera!! On ma dopiero 3,5 roku a siedzi tyle przed kompem że to porażka! Tak ogólnie to by mi to nie przeszkadzało bo przecież moge sobie jeszcze pogadać ze znajomymi przez esy, ale on nie potrafi sobie nic włączyć i musze przy nim siedzieć! Strasznie mi się wtedy nudzi, bo co to za frajda siedzieć i patrzeć jak takie małe dziecko nie wie o co chodzi w grze i ciągle przegrywa (a jak mu tłumaczysz to no i tak nie rozumie :roll: ) . Dzisiaj na przykład jak sobie spałam, to wszedł do mojego domu i zaczął mnie budzić i chciał żebym mu włączyła kompa... :emm: i jak tak z nim gadałam co robił na dworzu, w co się bawił...(bo akurat mama go wypuściła), to on mi odpowiedział, że nic nie robił, bo mama się z nim nie bawi... więc tak sobie pomyślałam, że może jak bym miała kiedyś czas to bym wyszłabym się z nim pobawić na podwórku! No bo w końcu taka ładna pogoda teraz jest, że nie warto jej marnować na siedzenie przed komputerem... tylko w co bawią się 3,5 letni chłopcy?! Jeśli macie jakieś pomysły zabaw to piszcie (bo mi ich brakuje...). przypomnijcie sobie w co wy lubiliście się bawić w jego wieku....??
... don't worry be happy.. :))
=MiLi=
Wspaniała

Re: Zabawy dla dzieci...

Post autor: =MiLi= »

Hehe 3,5 letni chłopcy mówisz... wszystko zależy od temperamentu i charakteru. Hmm fajna sprawa dla takich dzieciaków to klocki, puzzle, gry różnego rodzaju.Na podwórku to przeciąganie liny, tory przeszkód, gra w piłkę... :)
22.09.2007 Nasz Ślub :*
06.07.2008 Nela Natalia :*
29.02.2012 Inga Patrycja :*
Potępiony
Szalony pismak

Re: Zabawy dla dzieci...

Post autor: Potępiony »

Takiego brzdąca to zaprowadź na plac zabaw, są tam takie różne ustrojstwa na których może się bawić. A najprawdopodobniej będą tam inne dzieci, więc będzie się bawił z nimi. Ty raczej nie będziesz musiała się z nim bawić wystarczy mieć go na oku. Gorsza sprawa jak będzie chciał się bawić w GTA czy inną grę komputerową (widziałem już takie dzieci).
Konieczność jest najlepszym doradcą.
ODPOWIEDZ