Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
dominika pisze:5074-hehe a ja sie jutro przebieram za muche:D bynajmniej mnie pytac nie będą:D
Przynajmniej jeśli już
* bynajmniej I «partykuła wzmacniająca przeczenie zawarte w wypowiedzi, np. Nie twierdzę bynajmniej, że jest to jedyne rozwiązanie.»
* bynajmniej II «wykrzyknik będący przeczącą odpowiedzią na pytanie, np. Czy to wszystko? – Bynajmniej.»
A ja sobie chyba dziś zrobię wolny dzień od szkoły. I tak poszłabym tylko na 2 godziny i nic bym nie robiła, więc po co marznąć, wole nawet sprzątanie mieszkania ;P
5052-hmm z tego co widze to zawarłam przeczenie w swojej wypowiedzi =MiLi=;)...ale być może źle zrozumiałam o co chodzi z tym przeczeniem;]never mind...mam dziwne wrażenie że się na mnie"uparłaś" od momentu w którym wypowiedziałam się w poście o "szczupłych i tych które jest za co złapać";]mylę się?;)
5051 Napisałaś to nie w tym sensie, w jakim należałoby go użyć.
Maniek, nie mam czasu na zmianę butów. Kozaki założyłam ;P
Nie uparłam się na Ciebie,a już na pewno nie po tamtych postach ani przez nie.
5050 a ja dzisiaj w kinie 3d z klasą byłam:) na obcy- kosmiczna inwazja czy coś takiego... nie wiem czemu ale tylko moja paczka się wczuwałą(łapaliśmy co popadnie, krzyczeliśmy, itp... )... ale okropny filmik przed chwilą dostałam... nie wiem jak można tak traktować zwierzątka! (wrzuciłabym linka ale to jest strasznie okropne ) a tak ogólnie to fajną cyferkę mam...
"Najważniejszą rzeczą na świecie jest miłość. Ona kreuje nas i buduje nasz świat. Tak samo jest z Capoeira, jeżeli nie kochamy świata, ludzi, ona nigdy nie zapuści korzeni i nie wyrośnie w nas..." - Joao Pequeno