Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
GoSiAcZeK pisze:
Zawsze jest tak, że kiedy mam pieniądze i chcę sobie kupić jakiś ciuch to nigdy nie ma niczego fajnego, a jak moje fundusze nie wiadomo na co się rozpłyną, to w sklepach jest tyle świetnych rzeczy, że chce mi się płakać ]
Nom... nieraz chodzę po sklepach czy po rynku i coś sobie upatrzę i obiecuję sobie, ze po wypłacie przyjdę i sobie to kupię. Po wypłacie idę i co? i albo tego nie ma, albo nie ma koloru, który by mi się podobał, albo mnie się przestaje podobać ;P
Oj, ja niedługo muszę się wybrać na zakupy Tylko jakoś ostatnio czasu mi brakuje szkoła, szkoła, szkoła, ehhh :/ ale zaraz weekend to się znajdzie troche czasu i oprozni portfel
Jak pewnie wiecie w obecnym konkursie tak samo jak w poprzednich jest dodatkowe pole, w którym każdy może wpisywać swoje uwagi.
Kilka razy pojawiła się uwaga odnośnie forum, a dokładniej, że jest utrzymywane na odpowiednim poziomie i nie jest z niego robione jakies bravo czy coś w tym stylu.
Także jestem za tymczasowym zamknięciem cyferek, bo bardzo dużo osob nic poza nimi nie pisalo. A chyba nie o to chodzi, prawda? Nie bojcie sie, na pewno je kiedyś ktoś piękny odblokuje (; Przeciez poprzednia edycja też była "blokowana" kilka razy... :>
No, trochę racja...
Wstyd się przyznać, ale trochę zaniedbałam forum. Przez jakiś czas mnie nie było, ale już jestem.
Odblokujecie cyferki, jak się weźmiemy za inne tematy?
To chyba znaczy, że tak...
Korzystając z okazji chciałabym pozdrowić wszystkich motocyklistów :* :* :*