Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
A Bastuś będzie miał chrześniaczka Urodzi się dopiero w lipcu Będzie Oliwier albo Patryk jak na dzień dzisiejszy Lepiej Patryk i moja chrześnica jest Patrycja to byłaby parka tylko moja chrześnica już duuuuzia 5letnia dziescyna ;P
Jako tako się pozbierałam więc wracam kurczaczki ; D
W końcu wolne! ^o^. A w środę z dziećmi z Klubu Wiewiórki idziemy do dentysty, łaaa ; ] Dużo pracy. Teraz szkolenia do pokazów, później dzień w ośrodku szkolno-wychowawczym. A za jakieś 3 tyg do Zakopanego. Będzie się działo!
Czuję się ogólnie staro ; ( Ale sami zorientujecie się o co chodzi
Zaraz do szkoły... Nie wiem po co w ogóle tam idę, skoro miałam wczoraj takiego lenia, że kompletnie niczego się nie nauczyłam... Jaka masakra... ;| Wolałabym iść na spacer do parku )
Kochani, jako, że jutro nie będę miała kiedy [babcia zamość ;/] więc dzisiaj składam Wam życzenia Wesołych Świąt, by były jak z bajki ;) no i oczywiście smacznego jajka i całej reszty smakołyków a także byście w Poniedziałek byli przemoczeni jak nigdy ];-> ha ! najlepszego ;)*
a tak wogóle to ode mnie też wszystkiego naj i żeby króliczek do was przyszedł.... tak jak dzisiaj do dzieciaków;)no i żebyście byli tak przemoczeni,ze będziecie musieli sobie zrobić wolne do końca tygodnia;)
dostałam dzisiaj paczkę dla matki samotnie wychowującej dziecko... wiedziałam że mój pies do czegoś się przyda... :D nie no ale dzieciaki były zadowolone i to jest najważniejsze w tym wszystkim;)
a ja Wam życzę, żeby po Wielkiej Nocy nastały dla Was równie wielkie dni :*
Niech z faktu Zmartwychwstania Pańskiego płynie dla Was duużo mocy, nadziei i radości.
No i tradycyjnie mokrego dyngusa
"Kto na drodze swego życia zapalił choćby jeden promyk nadziei dla pogrążonego w czarnej godzinie, ten nie żył daremnie"
a ja Wam niczego nie zycze... jak dla mnie to najgorszy okres w zyciu i moglby sie juz skonczyc.... chce do normalnosci.. tym bardziej, ze mam klopoty przez wlasnych starych...